Rămâi conectat

Politică Administrație

Consiliul Județean alocă peste 490.000 de lei pentru înlocuirea conductelor și țevilor la Spitalul din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spital Alba Iulia02Consiliul Județean Alba demarează un proiect care presupune înlocuirea instalației sanitare a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia. Reparația capitală ajunge la 491.200 de lei și presupune mai exact înlocirea conductelor şi ţevilor în toată clădirea.

„Creșterea nivelului de confort al pacienților este un obiectiv prioritar pentru noi și încercăm să realizăm și în acest an lucrări care să îmbunătățească atât starea pacienților dar și a personalului. Sunt în derulare, la acest moment mai multe lucrări. Până la sfârșitul anului se va încheia și reparația capitală a secției de Boli Infecțioase și se va deschide o altă lucrare de amploare, reabilitarea secției de Chirurgie”, a spus Nicoleta Coșarcă, managerul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

În paralel se desfăşoară şi ultimele lucrări la spălătoria spitalului, demarate la sfârşitul lunii iulie şi care au presupus alocarea unei sume de aproape 240.000 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea