Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

Consiliul Judeţean al Elevilor Alba are o nouă conducere. Care sunt schimbările vizate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cursul zilei de joi, 24 octombrie 2013 la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba, s-au desfăşurat alegerile pentru posturile vacante din cadrul biroului executiv al Consiliului judeţean al Elevilor Alba. La procesul electoral au participat 24 de preşedinţi ai Consiliilor Şcolare ala Elevilor din liceele judeţului Alba.

După aproximativ 4 ore de discursuri, întrebări şi sesiuni de vot s-a ales noua conducere a Biroului Executiv care este formată din:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Preşedinte – Oscar GAL de la Colegiul Naţional HCC Alba Iulia (19 voturi)

Prim-vicepreşedinte – Robert MĂRGINEAN (12 voturi)

Vicepreşedinte – Horaţiu HAR (6 voturi)

Vicepreşedinte – Paula HARASTASAN (5 voturi)

Secretar Executiv – Davinia ANCA (este în al doilea an de mandat)

Dosarele candidaţilor au fost evaluate de o comisie obiectivă şi competentă, fiind formată din: Andrei Nicolae POPA – preşedinte comisie, Irina MIHU – prim-vicepreşedinte de comisie, Davinia ANCA secretar de comisie, Codruta LODROMAN inspector şcolar.

“Am candidat deoarece doresc sa continui dezvoltarea acestei structuri şi reprezentarea ei pe plan naţional într-un mod cât mai propice. Vreau să reprezint elevii din judeţul nostru şi vreau să lupt ca ei să obţină tot sprijinul de care au nevoie în sistemul educaţional pentru formarea lor ca viitori cetăţeni“, a declarat Oscar Gal, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Alba.

“Planurile mele de viitor în ceea ce priveşte Consiliul Judeţean al Elevilor Alba se axează pe reprezentarea elevilor din judeţ, pe apărarea drepturilor acestora, dar şi pe organizarea de evenimente şi proiecte cu tradiţie precum: Gala activităţilor extraşcolare, Balul Balurilor Bobocilor şi multe altele. Le mulţumesc colegilor pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat şi sunt sigur ca vom face o echipa buna“, a declarat Robert Mărginean, prim-vicepreşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Alba.

“Am candidat pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Alba pentru a demonstra că elevii reprezintă o forţă în societate, cât şi în schimbarea şi îmbunătăţirea acesteia. Astfel vreau sa duc tradiţia mai departe cât şi să mă implic în activităţile şi experienţele oferite de această funcţie“, a declarat Horaţiu Har, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Alba.

“Motivul pentru care mi-am dorit să mă implic în Consiliul Judeţean al Elevilor cu funcţia de vicepreşedinte este faptul că acest lucru mă va ajuta să împărtăşesc ideile mele cât şi energia pe care o am colegilor mei, ca apoi sa putem forma relaţii cu scop educaţional şi în folosul Consiliului Judeţean al Elevilor şi în folosul comunităţii noastre“, a declarat Paula HARASTASAN, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Alba.

“Îmi menţin funcţia de secretar al Consiliului Judeţean al Elevilor Alba deoarece îmi place să mă implic şi vreau să ajut în continuare la menţinerea şi dezvoltarea structurii“, a declarat Davinia ANCA, secretar al Consiliului Judeţean al Elevilor Alba.

“Schimbarea de generaţie reprezintă o etapa naturală în Consiliul Elevilor, o etapă prin care se face un transfer de idei, proiecte, misiune, viziune şi valori organizaţionale. Sunt convins că noua conducere a CJE Alba va păstra tradiţiile organizaţiei şi că va reprezenta cu succes elevii judeţului Alba. De asemenea îi încurajez să aibă poziţii active şi la nivel naţional în probleme precum finanţarea educaţiei, Statutul Elevului sau respectarea drepturilor elevilor de către factorii decidenţi centrali.” a declarat Andrei Nicolae Popa, fost preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Alba.

După conferinţa Consiliului Judeţean al Elevilor Alba care va avea loc în perioada 15-18 noiembrie la Abrud, în cadrul unei adunări generale ordinare se vor organiza alegerile pentru ocuparea posturilor de directori ai departamentelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea