Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Consiliu nou de administrație la Parcul Industrial Cugir (PIC). Vezi cine sunt noii administratori!

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Consilierii județeni din Alba au desemnat prin vot direct joi, 27 decembrie, un nou consiliu de administrație (CA) la Societatea comercială „Parcul Industrial Cugir” S.A, al cărui acționar unic este Consiliul Județean Alba. Astfel, noul CA al PIC este compus din Androne Elisabeta Ana, Muntean Emil Nicolae (directorul PIC) și Suciu Horea.

Au fost 31 de voturi valabil exprimate și unul anulat. Toți cei trei candidați la funcția de de membri ai Consiliului.de Administraţie al SC „Parcul Industrial Cugir” SA au obținut 31 de voturi pentru și niciunul împotrivă.

Potrivit legiilor în vigoare societăţile administrate în sistem unitar ale căror situaţii financiare fac obiectul unei obligaţii legale de auditare sunt administrate de cel puţin 3 administratori.

“HOTĂRÂRE

Se propun candidaţii pentru funcţiile de membri ai Consiliului de Administraţie al Societăţii comerciale „Parcul Industrial Cugir” S.A. în baza selecţiei prealabile efectuată de către Comisia de selecţie.

În baza rezultatului selecţiei prealabile efectuate de comisie, se propun candidaţii pentru funcţiile de membri ai Consiliului.de Administraţie- al SC „Parcul Industrial Cugir” SA următoarele persoane: doamna Androne Elisabeta Ana, domnul Muntean Emil Nicolae, domnul Suciu Horea.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Locuitorii din Abrud, fără apă potabilă luni după-masa, din cauza unei avarii: Furnizarea, sistată pe două străzi din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Locuitorii din Abrud, fără apă potabilă luni după-masa, din cauza unei avarii: Furnizarea, sistată pe două străzi din oraș Locuitorii din Abrud au rămas fără apă potabilă luni după-masa, din cauza unei avarii. Furnizarea a fost sistată pe două străzi din oraș. Citește și: DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea