Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Consilierul PSD, Bogdan Medrea are nemulţumiri legate de STP şi DPL Alba. „În administraţie funcţionează alianţa DA, USL e doar scriptic”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul unei conferinţe de presă a PSD Alba, consilierul local Bogdan Medrea şi-a arătat nemulţumirea vizavi de modul în care colegii de alianţă „au trădat electoratul”. Acesta a mai spus că STP reprezintă o gaură neagră în bugetul municipiului Alba Iulia, rămânând neplăcut surprins şi de modul în care cei din Consiliul Judeţean au dorit să fabrice un scaun de director adjunct la Drumuri şi Poduri Locale Alba.

Serviciul de Transport Public, o gaură neagră în bugetul local

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„STP reprezintă o gaură neagră în bugetul municipiului Alba Iulia, dăm prea mult pe transport. În municipiul Sebeş sau în alte oraşe nu vin bani deloc, de la administraţia locală şi cu toate acestea transportul public funcţionează. Totodată am dorit să acordăm gratuitate la transport pentru elevi, dar aceasta a fost boicotată”, a spus Bogdan Medrea.

Bogdan Medrea consideră că Uniunea Social Liberală e o alianţă doar pe hârtie în Alba

„Alianţa DA funcţionează, USL mai e doar scriptic! Noi, cei de la PSD am rămas în continuare cu coloană vertebrală pentru electorat, pentru oamenii care ne-au trimis în Consiliul Local şi nu am căutat tot felul de ascunzişuri ca să ajungem pe o funcţie sau alta. Electoratul va pedepsi acest lucru. Cei de la DPL Alba au alocat un post de director adjunct care nu era în organigramă. Au dorit să fabrice un scaun, pentru un om de-al lor”, a mai adăugat consilierul local.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea