Rămâi conectat

Ştirea zilei

Consilierul local Simone Albani propune amenajarea unei săli de cununii, într-un spaţiu din Şanţurile Cetăţi din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

1377530_10200444554342494_886562092_nUnul dintre amendamentele depuse la bugetul local de către consilierul PNL, Simone Albani este amenajarea unei săli de cununii, într-un spaţiu din Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia. Prezent la o conferinţă de presă a PNL, consilierul Rareş Buglea a susţinut ideea colegului său de partid, de a înfiinţa o sală de cununii, pentru că holul Primăriei din Alba Iulia nu este suficient pentru cele aproximativ 450 de nunţi, care se fac într-un an.

Simone Albani a simţit disconfortul programărilor repetate pe propria piele, el fiind unul din cei 446 de miri care a avut nunta anul trecut. Albani a lipsit de la conferinţa de presă, iar cauza lui a fost susţinută de Rareş Buglea, care este cel mai îndreptăţit să vorbească despre acest subiect, el fiind şi maestru de ceremonii.

Sunt unii miri care cheamă ofiţerul de stare civilă la traseul celor trei fortificaţii, sau în alte locaţii mai speciale. Anul acesta au fost 446 de cununii, programările se fac la 15 minute şi mirii aşteaptă prea mult. Este un disconfort să-i programezi  pe miri la 15 minute, iar acest lucru duce de multe ori inevitabil la ceartă pentru că o cununie poate depăşi un sfert de oră”, a spus Rareş Buglea.

Rareş Buglea crede că este necesar ca numărul ofiţerilor de stare civilă să revină la 5.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea