Consilierul local Iulian Bunea: Construcția unei creșe în Alba Iulia este necesară. Cererile de înscriere, mai multe decât locurile

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Construcția unei creșe în Alba Iulia este necesară, deoarece la cele trei existente sunt doar 65 de locuri, în vreme ce 161 de părinți au depus cerere de înscriere, 96 fiind astfel respinse, a spus, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, consilierul local Iulian Bunea.

Iulian Bunea a precizat că deschide acest subiect, în cadrul conferinței de presă, întrucât face parte din comisia de învățământ, iar în ultima ședință de consiliul local, la proiectul privind contractarea unei finanțări de 20 de milioane de euro pentru obiective de interes public, nu este prevăzută construcția unei creșe.

ELIT

El a afirmat că în Alba Iulia sunt trei creșe, două în cartierul Ampoi și una în Cetate, cu o capacitate de 65 de locuri.

”Anul acesta cererea a fost de 161 de locuri, iar cererile respinse sunt 96. Ca o primă nevoie aș zice că ar fi cazul să se construiască încă una-două creșe. Motivez acest subiect prin faptul că în Alba Iulia sunt peste 65.000 de locuitori, către 74.000. Mai puțin de un loc la 1.000 de persoane, deci foarte puțin. După ce am prezentat datele, colegii din celălalt partid, din Consiliul Local au spus că sunt mai multe locuri. Ieri am făcut o verificare. Am fost la creșa din Cetate, care apare și pe site-ul primăriei, și sunt 28 de locuri. Acolo mi se spunea că sunt 60 de locuri. Am verificat, sunt doar 28”, a spus Bunea.

El a adăugat că social-democrații vor iniția un proiect de hotărâre privind construcția unei creșe.

”Unul dintre consilieri a spus că nu avem copii atât de mici și ar fi făcut referire că nu e important. Nici eu nu am copii mici, dar pentru mine problemele cetățenilor, chiar dacă nu fac parte din acea problemă, mă implic și încerc să o rezolv”, a mai spus Bunea.

Iulian Bunea (30 de ani) se află la primul mandat în CL Alba Iulia.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

4 Comentarii

Huidu Marin 29 septembrie 2017 at 18:22

Lasa asta ca nu-i important. Dati banii catre BOR si pt popii puturosi. In rest nu mai contează nimik

Marcel 30 septembrie 2017 at 11:29

Noi nu vrem crese,nu vrem scoli, nu vrem spitale, nu vrem autostrazi, noi vrem biserici, cat mai multe si popi in mertane asta vrem noi…

Zlatna 30 septembrie 2017 at 19:55

Asta e unul din aia ce voteza cot la cot cu pnl! Disperat sa se bage in seama

Laurentiu sturda - bolid de 80.000 euro 2 octombrie 2017 at 20:59

din cauza popilor /fariseilor a ajuns Romania in halul asta .

Comentariile sunt oprite