Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Consilierul local, Horaţiu Clepan: Oamenii din zona în care trece autostrada oricum vor fi afectaţi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD Alba0001În contextul în care cetăţenii din Oarda sunt afectaţi că li se vor demola casele pentru a se construi tronsonul autostrăzii Sebeş-Turda, subiectul a fost deschis şi de o parte din membrii PSD Alba în cadrul unei conferinţe de presă. Cu toate că sunt conştienţi de faptul că poziţionarea unei autostrăzi pe lângă casele de locuit creează disconfort localnicilor, deputatul Ioan Dîrzu şi consilierul local Horaţiu Clepan consideră obligatorie realizarea acesteia.

„Din păcate, oriunde ar fi autostrada în lumea asta nu poate sa treacă doar pe câmp sau prin pădure. Traseul nu este încă gata, topografii lucrează şi când se va stabiliza traseul vor avea negocieri cu oamenii. Dacă se vor dărâma câteva case oamenii trebuie să fie despăgubiţi la justa valoare” a comentat subiectul autostrăzii, consilierul local, Horaţiu Clepan.

Amintim faptul că mulţi dintre locuitorii din Oarda sunt nemulţumiţi că autostrada „le taie satul în două” şi că este posibil să fie demolate două case, opunându-se construcţiei autostrăzii prin satul lor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea