Rămâi conectat

Politică Administrație

Consilierul local Bogdan Medrea: Vrem ca elevii şi studenţii să aibă gratuitate la transportul public, nu reducere de 50%

Dragoş Suciu

Publicat

în

În cadrul unei conferinţe de presă a PSD Alba, consilierul local Bogdan Medrea şi-a arătat nemulţumirea faţă de faptul că elevii şi studenţii vor primi o reducere de 50% la transportul în comun, consilierul local dorind ca elevii şi studenţii să aibă transport gratuit. Înştiinţarea care prevede o reducere de 50% a venit de la Prefectura Alba cu o întârziere de 3 luni, iar iniţiatorii proiectului vor cere în instanţă gratuitate în transportul persoanelor în cauză.

„Dacă elevii şi studenţii au stat atâţia ani fără nici un fel de gratuitate la transportul public în comun, noi vrem să ducem acum mesajul până la final şi vom acţiona în instanţă. Cred că avem sorţi de izbândă şi în 3 – 4 luni persoanele vizate vor avea gratuitate”, a declarat consilierul PSD Bogdan Medrea, proaspăt ales în funcţia de preşedinte al TSD.

Prezent la conferinţa de presă de joi, liderul PSD Alba Ioan Dîrzu a felicitat consilierii pentru iniţiativă şi a declarat că părinţii trebuie ajutaţi financiar în şcolarizarea copiilor. Deputatul Dîrzu a mai spus că este posibil ca această iniţiativă să nu fie dusă la bun sfârşit pentru că este o măsură de stânga.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea