Rămâi conectat

Curier Județean

Confort Taxi din Alba Iulia nu majorează tarifele. Administrator: „Ne dorim o relație onestă cu pasagerii”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Confort Taxi din Alba Iulia nu majorează tarifele. Administrator: „Ne dorim o relație onestă cu pasagerii”

Taximetria din România și implicit din Municipiul Alba Iulia se pregătește pentru o transformare semnificativă, în urma unei propuneri legislative ce vizează modificarea Legii 38/2003, veche de douăzeci de ani.

Propunerea a trecut tacit de Senat din cauza neîndeplinirii termenului legal de dezbatere și vot, iar aceasta poate aduce modificări importante atât pentru companiile de taximetrie și șoferi, cât și pentru pasageri.

Deși posibila modificare a Legii 38/2003 prevede că tariful de pornire poate fi mai mare decât tariful de distanță, dar cel mult dublul acestuia, iar tariful de noapte poate fi majorat cu cel mult 50% comparativ cu cel de zi, compania de taxi Confort din Municipiul Alba Iulia va menține tariful practicat în prezent.

Chiorean Rareș Alin, administrator Confort Taxi: „Ne dorim o relație onestă cu pasagerii din taximetrele Confort, astfel indiferent de deznodământul modificării Legii 38/2003 alegem să menținem tariful practicat în prezent, chiar dacă s-au înregistrat creșteri la prețul carburanților și contextul concurenței neloiale în raport cu companiile de ridesharing.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea