Rămâi conectat

Actualitate

Conflict între rude la Petrești, Sebeș. Jnadarmii au imobilizat un bărbat înarmat cu un cuțit

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În timp ce făcea curăţenie în podul locuinţei, un bărbat din Petreşti a fost ameninţat de cumnatul său cu un cuţit, informează Jandarmeria Alba. Un echipaj a intervenit de urgenţă, iar agresorul riscă acum să fie cercetat penal.

Potrivit unui comunicat remis prese de Jandarmeria Alba,  “Secţia de Inspectoratului din Sebeş a fost solicitată să intervină miercuri, 30 iulie, în localitatea Petreşti pentru a aplana un conflict spontan izbucnit între două rude.

Din primele verificări se pare că totul a pornit de la faptul că O.M. (54 de ani) a fost deranjat de zgomotul făcut de cumnatul său în timp ce curăţa o dependinţă a locuinţei comune. Aflat în avansată stare de ebrietate, bărbatul i-a solicitat rudei sale să înceteze, însoţindu-şi cererea, conform martorilor, de arătarea unui cuţit. Între cei doi bărbaţi a izbucnit o ceartă, iar în momentul în care au început să se îmbrâncească, familia celui ameninţat cu cuţitul a apelat 112.

La faţa locului a intervenit de urgenţă un echipaj de jandarmerie care a aplanat conflictul şi l-a imobilizat pe agresor. Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunii de ameninţare, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Sebeş pentru continuarea cercetărilor în cauză.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație Florin Piersic a suferit o operație complicată la Spitalul Foișor din București. În cadrul procedurii chirurgicale dificile, medicii i-au implantat actorului o proteză temporară dotată cu o pompă de antibiotic, destinată să sterilizeze zona afectată. Evoluția postoperatorie a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea