Rămâi conectat

Curier Județean

Conferința ”Drogul, o plăcere care îți distruge viața”, joi, la Biserica de pe Dealul Furcilor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parohia Ortodoxă Alba Iulia Dealul Furcilor în parteneriat cu Grupul de Inițiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia și CPCEA Alba vă invită Joi, 9 iunie, la ora 17:00 la Parohia Ortodoxă Dealul Furcilor din Alba Iulia Str. Brândușei Nr. 20 ( pe drumul spre Pâclișa) unde va avea loc conferința cu tema ”Drogul, o plăcere care îți distruge viața!!!”, adresată tinerilor din Alba Iulia.

Această conferință are ca și scop informarea tinerilor, despre pericolele la care se expun, atunci când se lasă atrași în capcana acestei plăceri care inevitabil aduce dependența, distruge viața și provoacă moartea.

Este o problemă majoră cu care se confruntă societatea în care trăim și trebuie să fim mai atenți pentru ca numărul tinerilor, care de multe ori din curiozitate se apropie de această moarte albă, să fie cât mai mic.

Este mai ușor să prevenim decât să luptăm cu o dependență care se instalează de multe ori după prima priză.

La acest eveniment vor participa și vor răspunde întrebărilor dumneavoastră Comisar Șef Ursaleș Ioan și Coordonator CPECA Alba Dușa Claudiu.

Activitatea face parte din planul de lucru al Grupului de Iniţiativă pentru Tineret al Protopopiatului Ortodox Alba Iulia şi se încadrează în activităţile ce se desfăşoară în toată ţara, în anul 2016, Anul omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox şi Anul comemorativ al Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul şi al tipografilor bisericeşti.

Vă așteptăm!

Pr. Tudor Man


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea