Rămâi conectat

Actualitate

CONCURSUL pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la instanțe și parchete. LISTA funcțiilor vacante în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat organizarea, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, la Bucureşti, în perioada 24 martie – 28 iunie 2017, a concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii, precum şi la parchetele de pe lângă acestea.

Concursul sau examenul se organizează pentru ocuparea unui număr de 127 funcţii vacante dc preşedinte şi vicepreşedinte de la curţile de apel, tribunale şi judecătorii, precum şi a unui număr de 138 funcţii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror şi prim procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţile dc apel. tribunale şi judecătorii, dintre care pentru Alba:

– vicepreședinte la Curtea de Apel Alba Iulia

– președinte la Judecătoria Aiud

– președinte la Judecătoria Câmpeni

– președinte la Judecătoria Sebeș

– procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

– prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia

– prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni

Judecătorii şi procurorii pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen, la Institutul Național al Magistraturii, până la data de 14 aprilie 2017, inclusiv.

Cererile de înscriere depuse prin poştă vor fi înaintate şi prin fax la Institutul Naţional al Magistraturii, la numerele 021/ 311.02.34 sau 021/ 407.62.68.

Cererile de înscriere vor fi însoţite dc declaraţiile prev. dc art. 48 alin. 10-11, respectiv art. 49 alin. 11 din Legea nr. 303/2004 republicată, cu modificările şi completările ulterioare, dc curriculum vitac şi orice alte acte considerate relevante.

Proiectele referitoare Ia exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere se depun pe suport de hârtie şi în format electronic, pe suport specific CD. la Consiliul Superior al Magistraturii, până la data de 5 mai 2017, inclusiv. Proiectele care se transmit prin serviciile poştale sau de curierat vor purta pe plic data expediţiei.

Concursul sau examenul se va desfăşura după următorul calendar:

*14-21 mai 2017 – testarea psihologică, evaluarea capacităţii candidaţilor de a lua decizii şi de a-şi asuma răspunderea şi verificarea rezistenţei la stres:

– 14 mai 2017 – testul psihologic scris

– 16-21 mai 2017 – interviul psihologic

*26 mai – 14 iunie 2017 – susţinerea proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiilor de conducere

*18 iunie 2017 – susţinerea testării scrise privind managementul, comunicarea şi resursele umane.

Calendarul aprobat va putea suferi modificări în funcţie de numărul judecătorilor şi procurorilor înscrişi la concurs.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea