Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Concursul pentru inspectori antifraudă în Alba Iulia, aproape la final. Vezi rezultatele de la proba scrisă!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Până la începutul lunii noiembrie 2013, Direcţia Regională Antifraudă Sibiu, la fel ca şi celelalte direcţii regionale din țară, trebuie să devină funcţionale. Pentru aceasta se organizează concurs pentru ocuparea posturilor în cadrul structurilor nou înfiinţate.

17 dintre funcționarii defunctei DGFP Alba, restructurați în urma reorgănizarii ANAF din septembrie, au participat în 19 octombrie la proba scrisă a concursului, pentru cele 9 posturi de inspectori antifraudă repartizate pe Alba Iulia. Toți au fost declarați admiși, urmând ca departajarea să fie decisă în urma probei interviului, ce se va sustine într-un termen de doua zile lucratoare de la solutionarea contestatiilor la proba scrisă.

Concret, in cadrul interviului se vor testa abilitatile impuse de functie, aptitudinile si cunostintele profesionale ale candidatilor. Membrii comisiei de examinare si evaluare vor adresa intrebari candidatilor, pe baza planului de interviu afisat la locul de desfasurare a probei. Nu se pot adresa intrebari referitoare la opiniile politice ale candidatului, activitatea sindicala, religie, etnie, starea materiala sau familiala, originea sociala ori care pot constitui discriminare pe criterii de sex.

Rezultate proba scrisă concurs inspector antifraudă la Alba Iulia:

Inspector antifraudă grad profesional superior 

Dorin Cătălin Suciu – 75 puncte – Admis

Constantin Anghel Neag – 87,5 – Admis

Călin Ovidiu Balint – 85 puncte – Admis

Gyula Gal – 85 puncte – Admis

Maria Bandol – 70 puncte – Admis

Alexandru Dragoș Hațegan – 70 puncte – Admis

Ioan Hăbean – 85 puncte – Admis

Inspector antifraudă grad profesional principal:

Dan Valter Paraschiv – 60 puncte – Admis

Dana Liana Moldovan – 77, 5 puncte – Admis

Inspector antifraudă grad profesional asistent:

Andreea Coșereanu – absentă

Maria Olălău – 70 puncte – Admis

Ioana Cristina Tius – 57,5 puncte – Admis

Inspector antifraudă grad profesional debutant:

Anamaria Iacob – 62,5 puncte – Admis

Alina Cornelia Brudan – 70 puncte – Admis

Dana Cristina Anghel – 70 puncte – Admis

Tatiana Maria Cîndea – 75 puncte – Admis

Ioan Dănulețiu – 65 puncte – Admis

Alți 7 angajați ai defunctei Gărzi Financiare Alba și ai altor servicii ale Finanțelor Publice din județul nostru, au fost declarați admiși la proba scrisă a concursului pe posturi de inspectori antifraudă grad superior la Sibiu și Deva.

Inspectori antifraudă grad superior la Sibiu și Deva:

Tito Fiț – 90 puncte – Admis

Cristian Muntean – 80 puncte – Admis

Gabriel Munteau – 72,5 puncte – Admis

Angelica Ioana Botean – 72,5 puncte – Admis

Ciprian Ivanoff – 67,5 puncte, Admis

Gheorge Daniel Morariu – 67,5 puncte – Admis

Dumitru Nastaciuc – 85 puncte – Admis (Direcția Regională Deva)

Inspectori dotați cu pistoale și bastoane cu electroşocuri

La nivelul întregii Agenții Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) sunt scoase la concurs peste 1000 de posturi in cadrul Directiei generale antifrauda fiscală.

Noii inspectori antifraudă vor avea ca atribuţii realizarea de operaţiuni de control curent şi tematic, iar la orice acţiuni vor participa minim doi inspectori. De asemenea, inspectorii antifraudă vor purta uniformă în timpul serviciului, însemne distinctive, ecusoane, şi, după caz, armament şi alte mijloace tehnice utilizate ca mijloc individual de apărare, protecţie şi comunicare. În baza Hotărârii de Guvern pentru organizarea ANAF, fiecare inspector antifraudă va primi câte un pistol cu un încărcător, dar şi câte un spray paralizant. Pentru dotarea Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală se vor achiziţiona maxim 500 de aparate de mici dimensiuni cu electroşocuri dar şi maxim 500 de pistoale sau bastoane cu electroşocuri. Insepctorii antifraudă vor mai avea în dotare veste de protecţie şi bastoane reflectorizante pentru acţiunile stradale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea