Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Concurs pentru un post de grefier pe perioadă determinată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data 21 octombrie 2013, ora 10.00 la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel  Alba Iulia se organizează concursul pentru ocuparea unui post de grefier cu studii superioare sau medii, pe perioadă determinată, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeş.

Se pot înscrie la concurs persoanele care îndeplinesc următoarele condiții: au cetăţenia română, domiciliul în România şi capacitate deplină de exerciţiu; nu au antecedente penale, nu au cazier fiscal şi se bucură de o bună reputaţie; cunosc limba română; sunt apte din punct de vedere medical pentru exercitarea funcţiei; studii superioare juridice, studii medii; posedă cunoştinţe de operare pe calculator sau de dactilografiere.

Dosarele se depun până la data de 1.10.2013 inclusiv, la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, și trebuie să cuprindă: cerere de înscriere la concurs; actul de identitate (copie); diploma de bacalaureat sau licenţă (copie); certificatul de cazier fiscal; curriculum vitae; certificatul de cazier judiciar; adeverinţă medicală din care să rezulte că este apt pentru exercitarea profesiei; date rezultate din evidenţa operativă a organelor judiciare; caracterizare de la ultimul loc de muncă sau, după caz, caracterizarea de la unitatea de învăţământ absolvită; chitanţa de achitare a taxei de înscriere la concurs (taxa de înscriere la concurs 150 lei care se plăteşte la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia – serviciul de contabilitate).

Concursul constă în probă practică eliminatorie de verificare a cunoştinţelor de operare pe calculator şi dactilografiere și probă teoretică scrisă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Se schimbă legea pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin

Unirea Ziarul

Publicat

în

Se schimbă legea pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a anunțat implementarea unei noi legi pentru a reglementa situația românilor care nu locuiesc la adresa menționată în buletin. Această lege aduce schimbări semnificative în procesul de obținere a vizei de flotant. Conform declarațiilor sale, cererile pentru obținerea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea