Rămâi conectat

Actualitate

Concurență pentru posturile de la Poliţia Animalelor. Ce salarii se vor primi în acest domeniu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul ministru Marcel Vela a înființat Poliția Animalelor, unde salariile celor care vor ocupa posturile din această structură pot ajunge și la 6-7.000 de lei. Polițiștii cu vechime sunt de părere că resursele umane și logistrice ar trebui folosite pentru a rezolva alte probleme ale statului.

Concurența pentru posturile de la Poliţia Animalelor bate concurența de la medicină. E o structură înfiiințață de fostul ministru Marcel Vela.

Polițiștii cu vechime cred că resursele umane și logistrice ar trebui folosite pentru a rezolva alte probleme ale statului. Cu atât mai mult cu cât legislaţie pentru pedepsirea celor ce maltratează animale există din 2004. Iar anumite fapte atrag chiar sancţiuni penale, nu doar contravenţionale.

Cosmin Andreica, Președintele Sindicatului EUROPOL: „Ajungând peste noapte poliţişti, ei vor beneficia şi de vechime în specialitatea studiilor absolvite, adică de medicină veterinară, şi vor obţine şi gradul de comişar şef, cel mai probabil. Putem vorbi chiar şi de salarii de 6-7.000 de lei pentru un comisar şef cu funcţie de conducere, în timp ce pentru agent salariul va fi undeva la 3.500 de lei.”

Cosmin Andreica mai crede că ar putea intra în sistem medici veterinari care nu sunt bine pregătiți, dar au găsit în Poliţia Animalelor o oportunitate.

Sursă: alephnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea