Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Concluzia conducerii PLR Alba după prezidențiale: Victor Ponta a fost învins de Facebook, nu de Klaus Iohannis

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ioan Lazar Radu Todoran02Social-democrații nu au avut specialiști la fel de bine pregătiți ca și echipa lui Klaus Iohannis, în mediul online (Facebook), este concluzia liderilor PLR Alba, Ioan Lazăr și Radu Todoran.

Echipa ACL-ului a reușit să promoveze foarte bine deficiențele organizatorice ale alegerilor din străinătate și astfel se poate explica diferența enormă de voturi în favoarea lui Iohannis, dintre primul și al doilea tur.

În opinia acestora, problema alegerilor din străinătate, s-ar fi putut rezolva prin prelungirea programului la secțiile de votare, din primul tur, atât cât ar fi fost nevoie, pentru ca toți să poată vota.

”Războiul electronic, clar, câștigat. PSD-ul luat prin surprindere total. O altă cauză, culpabilizarea PSD de 20 de ani. De fiecare dată când se întâmplă ceva, se aude, ciuma roșie, hoții”, a spus vicepreședintele PLR Alba, Radu Todoran.

Ioan Lazăr a declarat că Tăriceanu nu exclude varianta intrării la Guvernare a PLR-ului.

”Dacă PLR se va retrage din coaliție lumea va crede că am fugit din lașitate, că promisiunile nu pot fi îndeplinite. Cred, astfel, că Guvernul nu ar trebuie să-și dea demisia. Ca și părere personală, în cazul în care, ACL-ul, președintele Iohannis sau poporul va cere demisia Guvernului, cred că nu ar trebui să ezite. Ar trebui să-i lase pe ei să vedem ce fac la guvernare”, a spus Ioan Lazăr, în cadrul unei conferințe de presă, organizată joi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea