Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Concertul trupei Zdob și Zdub din Piața Cetății a fost o dilemă – FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zdop si Zdup68Concertul trupei Zdob și Zdub a reprezentat o dilemă pentru mulți albaiulieni și turiști veniți în Piața Cetății, în această seară, cu ocazia celei de-a III-a ediții a Festivalului Dilema Veche.   

Deși s-au aflat la concertul unei formații de rock alternativ, mare parte a celor prezenți s-au manifestat ca și cum s-ar fi uitat la teatru sau la film. Și nu spunem că acest lucru ar fi ceva greșit, însă ne este mai rar dat să vedem, ceea ce ne face să credem că au luat prea în serios numele festivalului, sau speech-ul lui Mircea Cărtărescu i-a pus prea mult pe gânduri. E drept, au fost și o mică parte, cei aflați în fața scenei și în lateral, care au gustat muzica și pentru care trupa din Republica Moldova a făcut senzație.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Probabil vă veți întreba ce au căutat acele scaune de plastic dacă ne-am aflat la concertul unei trupe de rock. Răspunsul este unul simplu; de la ora 21.00, pe aceeași scenă a avut loc un spectacol de orchestră, unde, cu siguranță, prezența lor era mult mai oportună.

La concert au participat sute de persoane.

Formația Zdob și Zdub se poate mândri cu participarea la mai multe concursuri și festivaluri, în peste 20 de țări europene.

Festivalul Dilema Veche continuă sâmbătă cu expoziții, ateliere pentru copii, defilări, dezbateri, lecturi, proiecții film și un alt concert în Piața Cetății.

[nggallery id=2208]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea