Rămâi conectat

Actualitate

Concertul trupei Pasărea Rock, anunţat pe 13 decembrie, la Alba Iulia, a fost anulat. Artistul Ovidiu Lipan Țăndărică s-a accidentat

Alexandra Mates

Publicat

în

Concertul  pe care trupa Pasărea Rock urma să-l susţină sâmbătă, 13 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, a fost anulat. Arstistul Ovidiu Lipan Ţăndărică s-a accidentat, luni, la mâna dreaptă, în timpul unui eveniment aniversar desfăşurat la Bucureşti. Managerul tupei a anunţat că fost nevoit să anuleze toate spectacolele din  perioada 10-18 decembrie.

„În timpul recitalului Pasărea Rock de luni, 8 decembrie, desfășurat în timpul evenimentului aniversar Gala „Stele Românești” Ivan Patzaichin 65 la Teatrul Național din București, Sala Studio, artistul Ovidiu Lipan Țăndărică s-a accidentat la mâna dreaptă. Recitalul a continuat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar programul artistic a fost dus până la final conform dictonului The Show Must Go On”, a transmis managerul trupei.

În seara evenimentului, Ovidiu Lipan Țăndărică nu a acordat importanță incidentului și nu a primit pe loc ajutor de specialitate, însă aseară lucrurile s-au complicat și s-a impus intervenția medicală, artistul fiind dus la urgențe. În prezent mâna dreaptă este pusă în atelă, iar artistului i-au fost recomandate repaus și medicație timp de o săptămână.

“Precum Ivan Patzaichin cu pagaia, am încercat și eu cu un băț, dar nu mi-a reușit. Ne vedem cu mare drag la următoarele concerte din orașul dumneavoastră. Sărbători fericite și gândiți-vă la mâna mea dreaptă care a primit săgeata zeului muzicii. De-acum sunt binecuvântat, voi fi și mai în formă! Vă pup și vă bat tare!”, a declarat optimist Ovidiu Lipan Țăndărică.

Au mai fost anulate spectacolele din 11 decembrie, la Cinema Patria, București şi din 14 decembrie, la Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea