Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Concert de zile mari cu Tudor Gheorghe la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

 În această seară, 29 martie 2012, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor a avut loc un concert de zile mari susţinut de maestrul Tudor Gheorghe în acompaniamentul unui taraf autentic.  Marele rapsod-popular , Tudor Gheorghe a încântat publicul albaiulian cu numeroase melodii din diverse zone folclorice precum Banat, Oltenia, Transilvania, Maramureş sau Dobrogea.Cu ce şi-a delectat de fapt maestrul spectatorii veniţi în această seară, în număr mare să-l vadă şi să-i asculte vocea inconfundabilă? Desigur, cu cea mai nouă producţie a sa, „Rapsod şi lăutar”, un superspectacol live în care marele cantautor Tudor Gheorghe a interpretat cum numai el o ştie muzica lăutărească şi populară de altă dată şi cea din zilele noastre. Publicul s-a distrat copios şi a aplaudat minute în şir atunci când acesta, între două cântece lăutăreşti celebre, a interpretat şi i-a imitat pe “celebrii” manelişti de doi bani ce fac furori în prezent la diverse petreceri sau nunţi ale unor vip-uri locale sau chiar pe unele canale  de televiziune.

     În această seară, pe scena Casei de Cultură, albaiulienii au avut parte de un adevărat spectacol, plin de rafinament şi de măiestrie, care a readus cele mai frumoase melodii şi cântece lăutăreşti din vremurile de altă dată în inimile publicului prezent.(A.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Programul pentru recalcularea pensiilor este gata. Anunțul făcut de Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

PENSII 2024: Programul pentru recalcularea pensiilor este gata. Anunțul făcut de Ministerul Muncii În ce mod vor fi modificate pensiile românilor odată cu recalcularea din septembrie a fost explicat de către Simona Bucura-Oprescu. Ministrul Muncii a vorbit și despre ce trebuie vârstnicii să facă pentru a le fi adăugate la pensie și sporurile primite pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea