Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă | Victorie în instanță pentru PSD la Lopadea Nouă. Pop Ildi va candida și va câștiga alegerile pentru funcția de primar

Unirea Ziarul

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Comunicat de presă | Victorie în instanță pentru PSD la Lopadea Nouă. Pop Ildi va candida și va câștiga alegerile pentru funcția de primar

Tribunalul Alba a admis apelul făcut de PSD după ce PNL a contestat candidatura social-democratei Pop Ildi. Astfel, Pop Ildi va candidat pentru funcția de primar al comunei Lopadea Nouă pe lista PSD.

Este în primul rând o victorie a democrației împotriva dictaturii instituite de PNL în Alba. PNL vrea să devină partid unic, partidul-stat, iar în județ să aibă candidați unici, pentru a pune stăpânire pe toate resursele publice.

PNL a vrut să elimine candidatul PSD într-un mod mai puțin ortodox, cu o contestație nefondată, depusă în ultima zi, astfel încât să nu mai existe timpul fizic pentru a se îndrepta orice posibilă eroare materială.

PSD este împotriva acestui mod de a face politică. Suntem de părere că cel mai bun trebuie să câștige alegerile, iar încercările de eliminare ale unor candidați, fără a avea un fundament real, sunt în detrimentul democrației și dezvoltării comunităților locale.

Citește și: Florin Tomuța, noul președinte PSD Alba Iulia! Schimbarea, după plecarea senatorului Matieș la AUR

Pop Ildi s-a născut și a crescut în comuna Lopadea Nouă, iar de profesie este horticultor. Vrea o administrație sănătoasă în care să primeze binele comunității. Consideră că nici un efort nu e prea mare când e vorba despre oamenii de lângă noi!

Principalele proiecte ale PSD pentru Lopadea Nouă sunt modernizarea și dotarea cabinetului medical din comună; digitalizarea școlilor; modernizarea infrastructurii și a utilităților; susținerea activităților sportive; extinderea rețelei naționale de gaz metan; modernizarea iluminatului public; dezvoltarea turismului și promovarea tradițiilor locale; amenajarea unor parcuri și locuri de joacă pentru copii; sprijinirea activității ansamblurilor folclorice din comună și susținerea activității cultelor religioase.

PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea