Comunicat de presă USR ALBA: oameni noi în politică pentru consiliul local Alba Iulia

Comunicat de presă USR ALBA: oameni noi în politică pentru consiliul local Alba Iulia

Numele meu este Medrea Gabriel și am urmat cursurile Școlii Generale „Ion Agârbiceanu” și apoi ale Liceului „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, ca în final să îmi găsesc vocația la Facultatea de Medicină „Victor Papilian” din Sibiu. De profesie sunt medic stomatolog. Am decis în anul 2009 să mă întorc acasă în Alba-Iulia pentru că sunt un om de-al casei, cum se zice. Mi-am întemeiat o familie frumoasă, având o soție minunată împreună cu care avem o fetiță de 5 ani.

Activitatea mea politică a început în anul 2019, chiar înainte de alegerile europarlamentare. Treptat am reușit să-mi conving colegii din filiala USR Alba Iulia că merit să reprezint în Birou Local. Ca atare, sunt membru al acestuia din decembrie 2019. Am decis să fac următorul pas și în viitoarea campanie electorală să mă prezint în fața cetățenilor și să-i conving să mă sprijine pentru poziția de consilier local, bineînțeles dacă-i voi convinge și pe colegii mei de la USR Alba-Iulia.

În poziția de consilier local mă recomandă activitatea profesională din mediul privat și deprinderile pe care le-am acumulat pe parcursul carierei mele. Sunt medic stomatolog la o renumită clinică din Alba Iulia, dar sunt și antreprenor. Administrez două firme proprii, una de transport și cealaltă de radiologie dentară. Rămân un spirit tânăr, carismatic și un om căruia îi place să fie între oameni și căruia îi place să întrețină relațiile cu oamenii. Dat fiind și domeniul în care activez, am ocazia să interacționez cu mulți cetățeni cu care îmi face plăcere să mă întâlnesc și să discut.

INFORMARE COVID-19

La un astfel de drum nu poți porni fără un plan concret, așadar vreau să vă prezint câteva dintre principalele mele obiective pe care doresc să le resimțim cu toții în următorii ani:

1) sistem educațional adaptat nevoilor actuale ale orașului Alba Iulia: creșe, grădinițe, școli

2) dezvoltarea unui parc industrial lângă Alba Iulia, atragerea de investitori strategici care să genereze locuri de muncă bine plătite și industrie nepoluantă

3) Un oraș curat și în care să te simți în siguranță.

Un principal factor care m-a determinat să candidez pentru poziția de consilier local o reprezintă cetățenii, cei care de-a lungul timpul mi-au transmis nemulțumirile lor și care treptat și-au pierdut încrederea, pe bună dreptate, din cauza activității delăsătoare a actualului Consiliu Local. Aceste lucruri m-au convins că trebuie să mă implic pentru ca cetățenii orașului Alba Iulia să aibă din nou încredere în autoritățile locale.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...