Rămâi conectat

Curier Județean

Comunicat de presă | TSD și PSD Alba Iulia organizează conferința ”Bani europeni pentru afaceri românești”  

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă | TSD și PSD Alba Iulia organizează conferința ”Bani europeni pentru afaceri românești”

Partidul Social Democrat Alba Iulia, cu sprijinul Tineretului Social Democrat Alba Iulia, organizează conferința ”Bani europeni pentru afaceri românești” în cadrul căreia specialiști din Ministerul Antreprenoriatului și Turismului vor prezenta programe de finanțare dedicate celor care vor să-și deschidă un business ori doresc să-și extindă activitatea cu sprijin financiar nerambursabil.

În cadrul conferinței, se va discuta despre construirea afacerilor profitabile și sustenabile. Un accent important va fi pus pe accesarea banilor europeni pentru înființarea sau dezvoltarea afacerilor românești. Vor fi prezentate programe guvernamentale, finanțate inclusiv cu fonduri externe. De asemenea, se va vorbi despre Start Up-Nation, măsuri pentru tineri, programe în domeniul agroalimentar, posibilități de sprijin nerambursabil pentru IMM-uri, pentru susținerea meșteșugurilor și artizanatului, programe de microindustrializare sau de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață.

Conferința va avea loc vineri, de la ora 11.00, în Amfiteatrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Prezentările vor fi realizate de către Lucian Rus și Horațiu Clepan, secretari de stat în cadrul  Ministerului Antreprenoriatului si Turismului.

Am plăcerea să organizez acest eveniment, alături de colegii mei social-democrați. Conferința e dedicată în special tinerilor, dar sunt așteptați să participe toți cei interesați. Prin acest eveniment, PSD Alba Iulia și TSD Alba Iulia își doresc să aducă informația mai aproape de persoanele potențial interesate și să o facă mai accesibilă. În cadrul conferinței se va răspunde la întrebări, se va oferi consiliere și îndrumare.

Vrem să fim aproape de albaiulieni, de comunitate, să îi sprijinim cât de mult putem, iar acest lucru se realizează și prin organizarea de evenimente, conferințe, dezbateri de interes pentru ei.

Președinte interimar PSD Alba Iulia,

Senator Gheorghe Calin Matieș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea