Comunicat de presă, Sorin Bumb: Avocatul dușmanilor poporului

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Atacul PSD și al acoliților săi asupra statului de drept și asupra vieții, sănătății și bunăstării românilor a întrecut orice limită.

Nu doar că a blocat funcționarea statului cu tot felul de moțiuni făcute pe genunchi, nu doar că a manipulat, a dezinformat și a destabilizat ordinea de drept folosind știri false și zvonuri alarmiste dar a mers până acolo încât a pervertit orice idee de dreptate și independență a justiției, politizând două dintre cele mai importante instituții ale democrației: Curtea Constituțională și Avocatul Poporului.

ELIT

Ambele populate cu politrucii PSD, care nu văd mai departe de interesul de partid al găștilor înfometate din jurul unui Ciolacu disperat să păstreze puterea, s-au transformat într-un soi de portavoci, care răspândesc venin și atacă guvernul la ordin politic. Rezultatele încep să se vadă și nu sunt deloc pozitive: scăderea ratingului de țară al României, scăderea încrederii în România ca partener internațional pe scena externă și creșterea alarmantă a cazurilor de infectare cu COVID19 după relaxarea prematură impusă de instigarea făcută de acești actori instituționali.

Avocatul Poporului a devenit sub Renate Weber un Avocat al dușmanilor poporului, luând tot felul de măsuri aiuristice, menite doar să lovească în PNL și în Guvernul Orban. Cea mai mizeră acțiune este echivalarea, în opinia acestui Avocat al dușmanilor poporului, a medicilor din linia întâi a luptei anti-COVID cu torționarii din lagărele de concentrare. În loc să exprime apreciere și recunoștință față de munca grea și periculoasă pe care medicii și asistentele o fac, acest personaj sinistru a dispus anchetarea spitalelor COVID pentru tortură și alte tratamente cu cruzime, inumane sau degradante la care ar fi supuși pacienții.

Inventând o problemă inexistentă și prefăcându-se că apără drepturile pacienților, Avocatul dușmanilor poporului a încercat să mai dea o lovitură Guvernului Orban, folosind tactici inspirate din propaganda sovietică. Folosind manipularea și dezinformarea specifice Kremlinului, Renate Weber se bazează pe faptul că marea masă a populației nu cunoaște legislația internațională și creează intenționat confuzie alăturând termenii tortură și spital COVID.

Se încearcă acreditarea ideii că pacienții sunt rău tratați în aceste spitale, că ei sunt de fapt internați în niște centre de detenție și privați de drepturi și de libertate. Pe același șir narativ, azi-mâine o să mai aflăm probabil că torționarii ăia numiți medici fac și cine știe ce experimente sinistre și diavolești pe acești bolnavi, mână în mână cu extratereștrii…

Imaginația bolnavă a acestei cozi de topor este întrecută doar de penibilul ce o caracterizează. Probabil că Ana Pauker se răsucește în mormânt de invidie că nu a fost contemporană cu acest personaj ridicol care, cu talentul său „avocățesc” ar fi făcut Reeducarea de la Pitești să pară școală profesională pentru elite.

Perfidia sa merge însă mai departe și Avocatul dușmanilor poporului își face treaba, conștientă că este doar o unealtă pusă acolo să execute ordine. Astfel, ultima ispravă a doamnei Weber este atacarea la CCR a legii prin care sunt impozitate pensiile speciale! Cu un cinism de neegalat, ea consideră că impozitarea acestor pensii este neconstituțională, pe motiv de discriminare… Suntem însă cu toții curioși de ce doamna Weber nu s-a simțit discriminată și atunci când a devenit beneficiara unei astfel de pensii uriașe.

În fond, discriminarea înseamnă un tratament diferit față de anumite persoane din cauza apartenenței lor la un anumit grup social. Ori exact s-a întâmplat și atunci când doamna Weber a primit pensie specială doar pe baza apartenenței sale la grupul select al celor care au condus instituția Avocatului Poporului și nu pe baza contributivității la fondul de pensii, ca toți românii. Dar, doamnei Weber i se pare că este discriminare doar atunci când îi dă cu minus, sau atunci când este atacat PSD…

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

apoliticul 22 iunie 2020 at 12:54

Dar atacul vostru asupra avocatului poporului cum il justificati ?
Daca nu e cu voi e impotriva.Voi nu vreti sa puneti mina pe institutii ?Daca va puneti omul vostru acolo e cel mai bine nu ?
Acelasi PSD cu alt nume…

Comentariile sunt oprite