Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Comunicat de presă SC NOVA GRUP SRL

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 (26.04.2018)

IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII SI CRESTEREA PRODUCTIEI LA SC NOVA GRUP SRL

 

            Proiectul “IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII SI CRESTEREA PRODUCTIEI LA SC NOVA GRUP SRL”, cod MySMIS 110597, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către S.C. NOVA GRUP S.R.L. și are o valoare totală de 2,886,513,48 lei, din care 1.495.148,40 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

            Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 02.04.2018-31.03.2020.

            Obiectivul proiectului este creșterea capacității de producție în domeniul producției, menita să asigure creșterea competitivității și notorietății la nivel local și regional al companiei NOVA GRUP SRL, prin creșterea calității și performanței în aceste domenii, intensificarea colaborării pe baza de parteneriate cu firme de producție mașini-unelte și autovehicule pe plan național și internațional, atragerea de personal competitiv și dezvoltarea calității vieții .

Date de contact beneficiar:

Cugir, Str. Victoriei, Nr. 22, Jud. Alba,

Tel. +40 258 755 727, Fax. +40 258 755 727

Mail. [email protected]

 

www.regio-adrcentru.ro

 

www.inforegio.ro I facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea