Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Comunicat de presă – Retehnologizarea și modernizarea fluxului de producție a societății ASK CONSULTING SRL

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

COMUNICAT DE PRESĂ

 Data publicării (11.03.2019)

RETEHNOLOGIZAREA ȘI MODERNIZAREA FLUXULUI DE PRODUCȚIE A SOCIETĂȚII ASK CONSULTING SRL”

SC ASK CONSULTING SRL, cu sediul în Municipiul Alba Iulia, str. Septimius Severus, Bl. 55, Ap. 17, derulează începând cu data de 06.02.2018, proiectul ” RETEHNOLOGIZAREA ȘI MODERNIZAREA FLUXULUI DE PRODUCȚIE A SOCIETĂȚII ASK CONSULTING SRL”, în baza contractului de finanțare nr. 916/06.02.2018, cos SMIS 105420.

Proiectul ”RETEHNOLOGIZAREA ȘI MODERNIZAREA FLUXULUI DE PRODUCȚIE A SOCIETĂȚII ASK CONSULTING SRL”, este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 și este implementat de către SC ASK CONSULTING SRL cu o valoare totală de 874.563,70 lei, din care suma nerambursabilă alocată este de 696.794,96 lei și reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, Organism Intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 06.02.2018 – 31.12.2019.

Obiectivul proiectului este creșterea capacității de producție în domeniul producției de dinții artificiali, menită să asigure creșterea competitivității și notorietății la nivel local și regional al companiei Ask Consulting SRL, prin creșterea calității și performanței în aceste domenii, intensificarea colaborării pe bază de parteneriate pe linia de tratamente stomatologice pe plan local și regional, atragerea de personal competitiv și dezvoltarea calității vieții.

 Datorită implementării proiectului societatea este dotată cu 8 echipamente moderne, de top și s-au creat 5 noi locuri de muncă, astfel că impactul proiectului este unul benefic atât la nivelul localității cât și al regiunii Centru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea