Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Radu Tuhuț: Campanie constructivă a PSD Alba! Petiții inițiate în peste 20 de localități pentru realizarea investițiilor dorite de cetățeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campanie constructivă a PSD Alba! Petiții inițiate în peste 20 de localități pentru realizarea investițiilor dorite de cetățeni

PSD Alba a început anul în forță, cu activități concrete și constructive, prin care își arată sprijinul față de oameni.

În peste 20 de municipii, orașe și comune din județul Alba, consilierii locali social-democrați, cu sprijinul membrilor organizațiilor locale, au realizat petiții prin intermediul cărora au fundamentat necesitatea realizării unei sau mai multor investiții, obiective ori proiecte edilitare. Acestea au fost alese după consultarea cetățenilor și în funcție de necesitățile lor.

După realizarea petițiilor, colegii noștri au trecut la strângerea de semnături, în urma unor acțiuni stradale. Semnăturile oamenilor întăresc necesitatea realizării proiectului ori investiției.

La final, petiția și lista cu semnături vor fi depuse la primărie pentru realizarea proiectelor. De asemenea, la ședințele consiliilor locale colegii noștri vor prezenta petiția și vor iniția demersurile necesare pentru realizarea obiectivelor.

Toate organizațiile locale ale PSD, aflate în opoziție la nivel local, lucrează la acest proiect al PSD Alba. În peste 20 de localități petițiile au fost deja inițiate, iar activitățile de strângere de semnături sunt în plină desfășurare. În celelalte unități administrativ-teritoriale petițiile vor fi inițiate zilele următoare și vor fi depuse la primării la finalul lunii ianuarie.

Acesta este modul în care înțelegem noi, PSD, să facem o politică constructivă în Alba. În localitățile conduse de primari social-democrați, continuăm guvernarea locală eficientă și administrația responsabilă.

Petițiile PSD au fost inițiate pentru realizarea de diferite investiții, între care: amenajare de parcuri de joacă pentru copii, modernizare de străzi și drumuri, înființarea de noi stații de autobuz, pentru construcția unor săli de sport, edificarea de capele, reabilitare cămine culturale, extinderea rețelei de apă, amplasarea de coșuri de gunoi ori cișmele, modernizarea unor obiective din centrele de comună, construcția de creșe, redeschiderea unor grădinițe, consolidarea de punți, efectuarea de lucrări de îndiguire a unor ape curgătoare. Lista continuă!

Le mulțumesc tuturor coordonatorilor de zone, președinților organizațiilor locale ale PSD, consilierilor locali, județeni și, nu în ultimul rând, tuturor membrilor social-democrați care s-au implicat în aceste activități arătând, încă o dată, că sunt cu adevărat în sprijinul oamenilor și fac politica cetățeanului. Mult succes colegilor care muncesc la această campanie!

Deputat PSD de Alba, Radu Marcel Tuhuț


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni: Investiție de peste 8 milioane de lei. Când va fi finalizat Au început lucrările la noul pod peste râul Arieș, la Câmpeni, a anunțat primarul Cristian Dan Pașca. Investiția de peste 8 milioane de lei urmează  să fie finalizată în următorii doi ani. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea