Comunicat de presă, PSD Alba: Urmărindu-și interesul personal, Daniel Breaz trădează cetățenii Albei și pleacă din PSD

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un cunoscut scriitor austriac, Ștefan Zweig, este de părere că mersul istoriei este influențat de două categorii de oameni – eroi și trădători.

Dacă ne referim la trădători, mulți spun că ei ajung să fie disprețuiți de cei din jurul lor, iar cei care au recurs la trădare o dată vor mai face acest lucru urmărindu-și binele personal, nicidecum binele oamenilor care au investit în ei încredere.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Printre trădători se regăsește, de curând, și Daniel Breaz, care a demonstrat că principiul după care e condus e cel al traseismului politic, principiu cu care românii nu pot să fie de acord. Daniel Breaz a trădat oamenii care l-au votat, și – a trădat colegii de partid, a trădat cetățenii Albei, cărora le-a cerut votul pentru a ajunge senator PSD, dorindu-și cu ardoare primul loc pe listă,chiar dacă li s-ar fi cuvenit cu prisosință altora, mult mai activi în viața politică a PSD Alba, care au demonstrat că merită încrederea noastră.

E oare o simplă coincidență că dezamăgirea și trădarea lui Breaz vin tocmai acum, când urmează votul moțiunii de cenzură depuse de PSD?! Nu a fost dezamăgit până acum Daniel Breaz nici când a fost pe primul loc pe listă la Senat, la alegerile parlamentare, în Alba, nici când a fost desemnat de Guvernul PSD ministru al Culturii și al Educației! Atunci se regăsea în principiile și valorile PSD, sau cel puțin aceasta era impresia pe care ne-o lăsa nouă, tuturor! Dacă ar fi să îl ascultăm pe Ștefan Zweig, el spune că trădarea s-a sprijinit întotdeauna pe ruda ei umilă, fățărnicia. Așa înțelegem mai bine cum e cu lipsa de identitate, de principii, cum e cu traseismul marca Daniel Breaz…

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419