Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| PSD Alba a depus candidaturile pentru Camera Deputaților și Senat. Lista

Unirea Ziarul

Publicat

în

PSD Alba a depus candidaturile pentru Camera Deputaților și Senat. Lista

Pe lista Partidului Social Democrat, filiala Alba, pentru Camera Deputaților și Senat, se regăsesc profesioniști din administrație, educație, sănătate și antreprenoriat și, de asemenea, oameni care au manifestat interes constant față de necesitățile comunității din care fac parte.

PSD Alba vine cu o listă de candidați integri, competenți și profesioniști. Sunt oameni cu experiență în activitatea politică, dar și oameni noi, care au dorit să se alăture noului PSD. Toți sunt apreciați pentru activitatea lor profesională, au calități umane remarcabile și își doresc să sprijine dezvoltarea județului Alba din Parlamentul României. Dosarele de candidatură pentru Camera Deputaților și Senat au fost depuse, joi, la Biroul Electoral Județean.

Candidații pentru funcția de deputat:
1. Tuhuț Radu Marcel;
2. Dîrzu Ioan;
3. Dărămuș Eugenia Marcela;
4. Medrea Bogdan;
5. Luca Nicolae;
6. Oțoiu Marcel;
7. Radu Călin.
Candidații pentru funcția de senator:
1. Matieș Călin Gheorghe;
2. Bara Nicolae Adrian;
3. Gheorghiță Delia Angela;
4. Sava Gheorghe.

Tuhuț Radu Marcel, primarul comunei Ciuruleasa, este unul dintre cei mai apreciați și longevivi primari din Munții Apuseni. Deputatul Ioan Dîrzu a inițiat și susținut, în ultimii 4 ani, importante legi în beneficiul producătorilor agricoli și crescătorilor de animale, dar și pentru elevi, profesori și studenți. Dărămuș Eugenia Marcela, cadru didactic, a sprijinit dezvoltarea învățământului preuniversitar județean. Medrea Bogdan și Luca Nicolae sunt de profesie ingineri, în vreme ce Oțoiu Marcel este economist, iar Radu Călin este pedagog social.

Matieș Călin Gheorghe, antreprenor, este președintele Federației Producătorilor de Produse Tradiționale Românești, în vreme ce Bara Nicolae Adrian este medic dentist specialist în chirurgie dento-alveolară și protetică dentară, respectiv cadru didactic la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” Timișoara. Gheorghiță Delia Angela este profesor, iar Sava Gheorghe inginer.

Biroul de presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea