Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă, PRO România Alba propune cel mai tânăr candidat pentru funcția de președinte al Consiliului județean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Organizația PRO România Alba, condusă la nivel central de fostul premier Victor Ponta și coordonată în județul Alba de Horațiu Florea, a depus luni, 17 august, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba, lista candidaților pentru funcțiile de consilier județean și pentru funcția de președinte al consiliului județean Alba.

Lista de candidați ai PRO Româna pentru Consiliul județean Alba deschisă de doctorul Mircea Frențiu

Astfel, lista de candidați ai PRO România, pentru alegerea Consiliului județean Alba este deschisă de către medicul primar chirurg Mircea Frențiu, din municipiul Blaj, urmat de albaiulianul Horațiu Florea, de profesie medic veterinar, locul 3 pe listă este ocupat de inginerul Dănuț-Emil Hălălai, din Teiuș, fost prefect al județului Alba, iar pe locul 4 de Ioan Cătălin Cămărășan, din municipiul Sebeș, profesor de educație fizică; pe locul 5 se află inginerul Liviu Octavian Rusu, fost primar al municipiului Aiud, locul 6 economistul Sorin Vasile, din Cugir, pe locul 7 medicul veterinar Darius Victor Cordea, din Ponor, iar pe locul 8 inginerul silvic Petru Nicolae Vîrciu, din Scărișoara, urmat de economistul Ioan-Lucian Bozoșan, din Cergău.
Lista continuă cu: profesorul Octavian Mihai Rusu, din Teiuș, cu omul de afaceri Răzvan Cornel Marcu din Ocna Mureș, economistul Dragomir Morcan din Câmpeni, economistul Gheorghe Florin Crișan, din Zlatna, economista Ileana Nicoleta Pandor, din Baia de Arieș, muzeograful Narcis Romeo Avram-Jurca din Abrud și alții.
De remarcat că pentru funcția de președinte al consiliului județean Alba va candida Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România, născut pe data de 18.03. 1990.

Ce a declarat Victor Ponta despre Horațiu Florea

Recent, președintele PRO România, deputatul Victor Ponta a declarat că „Horațiu Florea un om cu o putere de muncă uriașă, capabil să ia decizii în situații de criză, antrenat ani de zile în mediul privat, ancorat în realitățile politice, economice și sociale ale Albei și empatic în relația cu fiecare om pe care îl întâlnește. Are sprijinul meu necondiționat și promit să îl susțin, cu expertiza mea de fost prim-ministru, în orice proiect pe care vrea să îl facă pentru cetățeni. Vă spun, și ca om politic dar și ca om care a condus un guvern, că Horațiu este persoana potrivită pentru a aduce schimbarea atât de necesară în administrația județului Alba.”

„Fiecare localitate a județului trebuie să aibă șanse egale la resurse și dezvoltare”

În ceea ce privește candidatura sa, Horațiu Florea a declarat: „Ne-am propus să venim cu o echipă închegată în care experiența și mai ales disponibilitatea de a identifica și rezolva problemele județului Alba să joace un rol hotărâtor. Județul nostru are mulți oameni harnici și valoroși dar, de multe ori, în administrația județului, nu s-au implicat cei care s-ar fi priceput, aceștia preferând să stea de-o parte și să-și vadă de profesiile lor din cauza diverselor lupte pentru putere. Suntem într-un moment de răscruce în care cerem încrederea locuitorilor județului, cu convingerea că fiecare localitate trebuie să aibă șanse egale și acces la resurse pentru a se dezvolta.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea