Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Președintele PSD Alba, Radu Tuhuț: Prețurile polițelor RCA au explodat din cauza unui guvern PNL incapabil să își protejeze cetățenii!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Președintele PSD Alba, Radu Tuhuț: Prețurile polițelor RCA au explodat din cauza unui guvern PNL incapabil să își protejeze cetățenii!

Trag un semnal de alarmă în privința exploziei prețurilor la RCA și solicit guvernanților să ia măsuri în regim de urgență pentru ca oamenii să nu mai fie nevoiți să plătească polița de asigurare la prețuri mult mai mari.

Coaliția dreptei ne lasă o imagine greu de digerat, o radiografie a unui stat eșuat sub guvernarea unui președinte rupt de realitate și de voința românilor, o guvernare PNL-USR-UDMR care va rămâne în istoria neagră a României, pentru dezastrul în care au adus țara și pentru ignoranța cu care s-au aplaudat unii pe alții în timp ce românii sărăceau din ce în ce mai mult, de la o zi la alta. Milioane de români sunt afectați de creșterea accelerată a prețurilor la polițele RCA.

Domnule premier demis,

Nu mi-ar ajunge o singură declarație politică să enumăr toate domeniile pe care le-ați adus în pragul falimentului fără să țineți seama că în definitoriu cei care vor suferi și care vor plăti toate efectele acestor experimente socio-economice neo-liberale sunt românii.

Aceiași români pe care i-ați mințit că pandemia s-a terminat doar ca să vă faceți campanie electorală, aceiași români cărora le-ați dublat prețul la gaze și lumină, cărora mai aveți puțin să le dublați prețul la benzină și cărora mai nou li se triplează și prețul la asigurările obligatorii de tip RCA, totul sub privirea atentă a unor politicieni anti-români.

Domnilor guvernanți,

Domnule prim-ministru,

În urma falimentului celei mai mari companii de profil din România, prețul asigurărilor de tip RCA a explodat ajungând la o valoare mult mai mare decât prețul poliței precedente.

Zilnic primesc mesaje de la oamenii din județul Alba care ne solicită să luăm măsuri pentru destructurarea acestui cartel al asigurărilor de mașini care au pus monopol pe țară și vor să profite de incapacitatea guvernului de a-și proteja proprii cetățeni în fața acestui jaf.

Știu că mai nou vă scuzați că nu mai aveți puteri depline și nu mai puteți ajuta românii în fața acestor hoți la drumul mare, dar declarațiile dumneavoastră sunt departe de adevăr și mai apropiate de complicitate.

Cu toate acestea, vă solicit domnule prim-ministru, să începeți de urgență o anchetă asupra acestor companii care profită acum de falimentul City Insurance și care practică prețuri speculative pe piață.  De asemenea, vă solicit să începeți și o anchetă pentru verificarea unei posibile înțelegeri de monopol între societățile de asigurări privind creșterea bruscă a prețurilor RCA. Arătați măcar în ultimul ceas că vă pasă puțin de români!

Cu respect pentru județul Alba,

Președinte interimar PSD Alba,

TUHUȚ RADU-MARCEL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea