Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Petiție pentru redeschiderea terenurilor de sport din curțile școlilor, în afara orelor de program, lansată de Daniel Zdrânc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Petiție pentru redeschiderea terenurilor de sport din curțile școlilor, în afara orelor de program, lansată de Daniel Zdrânc

Social-democratul Daniel Zdrânc, în calitate de părinte și albaiulian, a lansat o petiție pentru redeschiderea porților școlilor din municipiu, în afara orelor de program, astfel încât copiii și adolescenții să se bucure de terenurile de sport.

În lipsa acestora, în afara orelor de școală, copiii bat mingea între blocuri și mașini oprite, în parcări și pe străzi care deservesc zone pietonale, cu riscuri de accidentare și în condiții neadecvate.

Petiția este adresată primarului Gabriel Pleșa și membrilor Consiliului Local al municipiului Alba Iulia, iar albaiulienii sunt invitați să o semneze, dacă își doresc același lucru.

”Curțile școlilor și liceelor reprezintă spații publice unde copiii și tinerii pot să facă mișcare zilnic, unde pot practica sporturi de masă și se pot recrea într-un habitat sigur, pe terenurile de sport, DAR acestea rămân închise, <<sub lacăt>>, în afara orelor de curs” – se arată în petiție.

Textul integral al acesteia poate fi citit aici:  https://www.petitieonline.com/petitieluatilacataluldepescoliledinalbaiulia?fbclid=IwAR1TplLZ9hCL3PotK4PeoFD8LhThSbkwZYin7hksfBqOf8n6w-mFUeVsFOc  (click pe link pentru detalii)

Curțile unităților de învățământ preuniversitar de stat din oraș trebuie să rămână deschise  pentru ca elevii să poată să se adune la o partidă de fotbal, baschet, sau orice alt sport! Fiecare semnătură în plus reprezintă o șansă în plus de reușită. Semnează și tu petiția!

Comunicat de presă

Organizația județeană a PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea