Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| PES activists și PSD Alba derulează o nouă campanie de donare de sânge

Ziarul Unirea

Publicat

în

PES activists și PSD Alba derulează o nouă campanie de donare de sânge

PES activists Alba și organizația județeană a Partidului Social Democrat derulează o campanie de donare de sânge cu scopul de a veni în sprijinul celor aflați în suferință și sunt pe patul de spital.

Astfel, membri social-democrați, simpatizanți ai PSD, dar și cetățeni care doresc să se alăture campaniei, sunt invitați joi, 7 iulie, de la ora 7:00, în curtea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, în fața Centrului de Transfuzie Sanguină.

Campania de donare de sânge este coordonată de către medicul Tudor Alexandru.

”În perioada de vară, numărul donatorilor de sânge este mult mai redus decât în celelalte perioade ale anului, însă nevoia este la fel de mare. De aceea, invităm cetățenii județului să se alăture campaniei noastre. O persoană care donează poate salva până la 3 vieți! Haideți să facem, împreună, o faptă bună!”, a transmis dr. Tudor Alexandru.

PSD Alba a mai derulat acțiuni de donare de sânge în cadrul cărora au fost mobilizate zeci de persoane. Ne dorim ca și această campanie să fie o reușită, în sprijinul pacienților.

Donarea de sânge crește imunitatea și scade riscul unui accident vascular cerebral, respectiv a infarctului miocardic. De asemenea, donarea este benefică pentru sănătatea donatorului întrucât, în acest fel, sângele se regenerează și se reîmprospătează.

Sângele este indispensabil vieții. Nu poate fi produs, nu poate fi cumpărat, iar donarea este un gest nobil.

Centrul de Transfuzie Sanguină se află în curtea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia (B-dul Revoluției, nr. 23, deasupra sediului DSP Alba).

Comunicat de presa,

Organizația județeană a PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea