Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Nu mai vrem reforme la terase sau la chermeze! Îl așteptăm pe ministrul Sănătății să redeschidă spitalele din Zlatna, Ocna Mureș și Baia de Arieș!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nu mai vrem reforme la terase sau la chermeze! Îl așteptăm pe ministrul Sănătății să redeschidă spitalele din Zlatna, Ocna Mureș și Baia de Arieș!

Știm cu toții că în timpul guvernării PDL Băsescu-Boc, 67 de spitale din țară au fost închise, ceea ce a făcut ca românii din mai multe zone ale țării să fie privați de dreptul la servicii medicale. Astăzi, în județul nostru, pedeliștii care au decis închiderea spitalelor, acum liberali convinși, îl primesc pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Mulți dintre albaiulieni sunt convinși că ministrul Nelu vine să taie lacătul spitalelor închise de la Zlatna, Baia de Arieș și Ocna Mureș, oamenii au așteptări din partea guvernanților.

Azi e sărbătoare mare în Alba, liberalii îl primesc pe ministru așa cum știu ei mai bine, lasă toți deoparte distanțarea socială și, așa cum ne-au obișnuit, pregătesc o ieșire la terasă, ori poate vreo chermeză de partid cu alcool și tutun, desigur, fără măști și fără distanțare. Că doar se pregătesc de alegeri, sunt în campanie, și-atunci n-au timp de reguli, curg promisiunile și măsurile economice și sociale, că amăgirea românilor nu-i costă nimic. Ei, liberalii, uită că în timpul domniei Băsescu-Boc au închis zeci de spitale din țară, dar noi nu vom uita niciodată drumurile făcute la alte spitale din județ, banii cheltuiți și mai ales bătaia de joc din partea celor care au condus țara umilindu-ne. Ne spuneau atunci, aceiași oameni de azi, că închiderea spitalelor ar fi de fapt o reformă profundă în sănătate, care trebuie să fie continuată. În realitate, prin închiderea spitalelor românii au fost condamnați la moarte, pentru că nu au avut acces la serviciile medicale de stat și nici nu și-au permis să se trateze în clinici private.

Odată cu închiderea spitalelor, mii de medici și personal auxiliar au fost obligați să-și găsească un loc de muncă în afara țării, acolo unde au avut parte de respectul cuvenit, nu de umilință și de bătaie de joc. Poate ministrul Nelu Tătaru își face timp să discute cu ambulanțierii despre sporul de risc promis personalului medical din linia întâi și neacordat de guvernul PNL, despre cum au fost umiliți încă o dată medicii, de Johannis și guvernul lui.

Birou de Presă PSD ALBA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea