Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă, Narcis Romeo Avram-Jurca este candidatul PRO România la Primăria orașului Abrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Narcis Romeo Avram-Jurca este candidatul PRO România la primăria orașului Abrud

În vârstă de 46 de ani, candidatul PRO România este căsătorit, are o fetiță și este proprietarul unei afaceri. Are studii superioare și timp de 8 ani a ocupat funcția de consilier local.

„Cred că Abrudul are nevoie de o administrație mai transparentă și mai eficientă în relația cu cetățeanul. Prioritățile mele sunt investițiile în infrastructură, crearea de locuri de muncă, sprijinirea concretă a fermierilor, care se confruntă cu mari probleme, refacerea locurilor de joacă dar și revitalizarea laturii sportive și de agrement. De asemenea, atragerea de fonduri e o condiție mai mult decât necesară în dezvoltarea unui oraș ca Abrudul”, a declarat Narcis Romeo Avram-Jurca.

La rândul său, Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România, afirmă că „experiența de două mandate pe care Narcis o are ca și consilier local e esențială în înțelegerea felului în care trebuie făcută administrație. Abrudul e un oraș care se confruntă cu mari probleme dar sunt convins că echipa PRO România de acolo are toate atuurile pentru a găsi soluții în folosul tuturor cetățenilor.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea