Comunicat de presă, Narcis Romeo Avram-Jurca este candidatul PRO România la Primăria orașului Abrud

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Narcis Romeo Avram-Jurca este candidatul PRO România la primăria orașului Abrud

În vârstă de 46 de ani, candidatul PRO România este căsătorit, are o fetiță și este proprietarul unei afaceri. Are studii superioare și timp de 8 ani a ocupat funcția de consilier local.

USR - Alegeri parlamentare 2020

„Cred că Abrudul are nevoie de o administrație mai transparentă și mai eficientă în relația cu cetățeanul. Prioritățile mele sunt investițiile în infrastructură, crearea de locuri de muncă, sprijinirea concretă a fermierilor, care se confruntă cu mari probleme, refacerea locurilor de joacă dar și revitalizarea laturii sportive și de agrement. De asemenea, atragerea de fonduri e o condiție mai mult decât necesară în dezvoltarea unui oraș ca Abrudul”, a declarat Narcis Romeo Avram-Jurca.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

La rândul său, Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România, afirmă că „experiența de două mandate pe care Narcis o are ca și consilier local e esențială în înțelegerea felului în care trebuie făcută administrație. Abrudul e un oraș care se confruntă cu mari probleme dar sunt convins că echipa PRO România de acolo are toate atuurile pentru a găsi soluții în folosul tuturor cetățenilor.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419