Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă| Marius Hațegan, vicepreședinte CJ Alba: Rezultatele își găsesc loc în echipă! Consiliul Județean Alba și Primăria Rădești anunță noi proiecte finalizate

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Cam asta este starea de fapt a administrațiilor PNL, din Alba. Oameni care știu cum se lucrează, nu eterni aspiranți la statutul de gospodar. Munca într-o primărie înseamnă să înțelegi ce vor oamenii, să cauți soluții și să răzbați cu echipa ta prin rezultate, nu văicăreli alambicate.

Comuna Rădești, condusă de primarul Alin Nicula, arată tot mai bine, cu fiecare zi ce trece, pentru că „banul public” susține exclusiv interesul public, iar fiecare realizare e doar un pas spre o altă provocare.

Un exemplu de proiect, aflat în implementare, este cel prin care, prin colaborarea dintre CJ Alba și Primăria Rădești, se realizează trotuare, rigole și accesele la proprietăți, de-a lungul drumului județean. Practic, întreaga comună, pe tot axul drumului județean, se va transforma dintr-un loc cunoscut în unul de nerecunoscut. Cu multe alte beneficii ce privesc nivelul de siguranță al pietonilor sau preluarea apelor pluviale.

Un alt proiect vizează reabilitarea, modernizarea și echiparea infrastructurii educaționale a corpului nr. 2 al Școlii Gimnazial „Demetriu Radu” din localitate. Anterior, aceleași tipuri de lucrări au vizat corpul 1 al aceluiași obiectiv. Fără termene prelungite și cu maximă eficiență, am convingerea că și aici se va simți schimbarea după achiziția echipamentelor necesare în școală.

Prin parteneriatul inițiat de Primăria și Consiliul Local al comunei cu Consiliul Județean Alba și Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Alba de Jos” și Grupul de Acțiune Locală „Pe Mureș și pe Târnave”, prin intermediul fondurilor europene a fost reabilitată și modernizată integral clădirea fostei brutării, aici urmând a funcționa fabrica de procesare și uscare a legumelor. Legumicultorii din Leorinț și Rădești și-au făcut faimă în județul Alba și în județele vecine, astfel, prin acest proiect se va eficientiza la maximum potențialul legumicol al zonei. În scurt timp se va finaliza și procedura de achiziție a utilajelor, urmând ca fabrica să își înceapă activitatea.

Totodată, în Rădești se construiește o capelă mortuară, care va fi folosită de către toate cultele din comună.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea