Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

COMUNICAT DE PRESĂ – LANSARE IMPLEMENTARE PROIECT SC PEXTON SRL

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

20.06.2018

S.C. PEXTON S.R.L.  informează

lansarea implementării proiectului “ IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII S.C. PEXTON S.R.L. PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE MODERNE SPECIFICE ACTIVITATII DE FABRICARE A BETONULUI”, începând cu data semnării contractului de finanțare 16.05.2018 si pana la data de 30.09.2019.

Proiectul “IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII S.C. PEXTON S.R.L. PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE MODERNE SPECIFICE ACTIVITATII DE FABRICARE A BETONULUI”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către S.C. PEXTON S.R.L.  și are o valoare totală de 1,179,785.82 lei, din care 742,366.02 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.  Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Proiectul S.C. PEXTON S.R.L.  consta in consolidarea pozitiei pe piata a S.C. PEXTON S.R.L. in domeniul fabricarii betonului. Premisa indeplinirii acestui scop o reprezinta implementarea unui proces de fabricatie modern prin utilizarea de tehnologii performante si asigurarea unei capacitatii de productie ridicate, astfel fiind necesara realizarea unei investitii in vederea achizitionarii de mijloace fixe moderne, de ultima generatie, specifice domeniului de activitate vizat. În urma realizării acestei investiții societatea va crea 5 locuri de munca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Black Coffee, DJ-ul desemnat “Man of The Year” în 2023, completează lineup-ul Untold 2024

Dan HENEGAR

Publicat

în

Black Coffee, DJ-ul desemnat “Man of The Year” în 2023, completează lineup-ul Untold 2024 Așteptat în fiecare vară cu emoție de fanii veniți din peste 100 de țări ale lumii, UNTOLD și-a reconfirmat statutul de festival de top, reușind ca în fiecare ediție să ofere experiențe unice. Organizatorii anunță un nou nume din lineup-ul festivalului, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea