COMUNICAT DE PRESĂ – LANSARE IMPLEMENTARE PROIECT SC PEXTON SRL

20.06.2018

ELIT

S.C. PEXTON S.R.L.  informează

lansarea implementării proiectului “ IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII S.C. PEXTON S.R.L. PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE MODERNE SPECIFICE ACTIVITATII DE FABRICARE A BETONULUI”, începând cu data semnării contractului de finanțare 16.05.2018 si pana la data de 30.09.2019.

Proiectul “IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII S.C. PEXTON S.R.L. PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE MODERNE SPECIFICE ACTIVITATII DE FABRICARE A BETONULUI”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către S.C. PEXTON S.R.L.  și are o valoare totală de 1,179,785.82 lei, din care 742,366.02 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.  Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

Proiectul S.C. PEXTON S.R.L.  consta in consolidarea pozitiei pe piata a S.C. PEXTON S.R.L. in domeniul fabricarii betonului. Premisa indeplinirii acestui scop o reprezinta implementarea unui proces de fabricatie modern prin utilizarea de tehnologii performante si asigurarea unei capacitatii de productie ridicate, astfel fiind necesara realizarea unei investitii in vederea achizitionarii de mijloace fixe moderne, de ultima generatie, specifice domeniului de activitate vizat. În urma realizării acestei investiții societatea va crea 5 locuri de munca.

Tel. 0729.399.891
e-mail: publicitate@unirea-pres.ro

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...