Comunicat de presă: Ioan Lazăr acuză din nou PSD de un blat imens cu Mircea Hava!

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

În cadrul unei conferințe de presă incendiare astăzi la sediul ALDE din Alba Iulia, președintele organizației județene a ALDE, Ioan Lazăr a ținut să facă mai multe mențiuni la adresa blaturilor de pe scena politicii județene.

După ce în trecut acesta a acuzat un blat între USR Alba și PSD, președintele Ioan Lazăr a devoalat o înțelegere menită să arunce în aer întreaga clasă politică județeană: “Am fost PRIMUL care am adus în discuție blaturile din politica județeană si voi fi din nou PRIMUL care va pot spune aproape la virgulă cum Mircea Hava se agață cu disperare să nu piardă partidul! Este clar: pierderea alegerilor la Primăria Alba Iulia ar însemna pierderea partidului in favoarea lui Ion Dumitrel și a grupării lui. Așa ca generalul Hava l-a strâns de gat pe Dîrzu (deși eu cred ca mai mult l-a strâns de mana si i-a mai promis o serie de favoruri si functii) pentru ca PSD sa își pună un candidat total necunoscut, cea mai slabă varianta posibilă și sa fie siguri ca PSD nu mai fură din voturile lui Voicu!! Un PSD slab îl avantajează acum cel mai mult pe Voicu! Asta e clar pt toata lumea! Sau poate că odată ce Traian Băsescu va primi înapoi sigla PD-L de la LuCOVID Orban, și Mircea Hava va avea o variantă de rezervă în caz că va ajunge chiar să piardă butoanele”, a declarat Ioan Lazăr.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În aceeași ordine de idei, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr a ținut să îl taxeze și pe mai tânărul său fost coleg de partid, Rareș Buglea acuzându-l că a transformat politica într-un circ specific unui vornic: “nu ar fi de mirare după ultimele declarații ale unui alt tânăr pe care îl credeam liberal adevărat și nu doar un vornic circar pe scena politică– Rareș Buglea – că scenariul auzit pe la colturi să se adeverească. Adică după alegeri Gabriel Pleșa sa revină în PNL si să se termine tot acest amantlâc politic jenant pentru politicienii din Alba. Și abia atunci USR-iștii vor vedea cât de mult i-au înșelat din nou blatiștii din fruntea PSD si PNL-PD!! Gabi Plesa nu este decât un cal troian in USR, la fel ca și alți câțiva candidați de pe lista lor de consilieri, unii chiar rude cu liderii PD-L”.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419