Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Ioan Dîrzu: Încurajez înscrierea în competiția internă pentru parlamentare a tuturor colegilor implicați și muncitori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Dîrzu: Încurajez înscrierea în competiția internă pentru parlamentare a tuturor colegilor implicați și muncitori

Partidul Social Democrat, filiala Alba, are mulți membri implicați, muncitori și valoroși care au făcut cinste comunității din care fac parte și deopotrivă organizației județene.

 O parte dintre ei au reușit să își pună amprenta asupra dezvoltării localităților lor, în calitate de consilieri locali/județeni sau primari, ceea ce a generat apreciere din partea oamenilor. Alții nu au avut, încă, această ocazie, dar au demonstrat că sunt oameni vrednici, adevărați profesioniști în domeniile lor de activitate cu o conduită morală ireproșabilă, câștigând astfel susținere din partea comunității.

Toți sunt uniți de același deziderat: ca în țara noastră să avem un trai mai bun, iar calitatea vieții să crească, în mod real, de la un an la altul. Știu că acest lucru se poate realiza doar prin implicarea activă a oamenilor de valoare, harnici și devotați acelorași cauze.

De aceea, în calitate de președinte al PSD Alba, pe toți cei care cred cu adevărat în dezvoltarea României și sunt dispuși să își sacrifice ultima fărâmă de timp pentru proiectele menite să asigure un trai mai bun, îi încurajez să se înscrie în cursa internă în urma căreia vor fi desemnați candidații la alegerile parlamentare, la Camera Deputaților și la Senat.

Dragi prieteni, termenul de înscriere în competiția internă este 15 octombrie, iar cei care nu au făcut-o au, încă au la dispoziție suficient timp, urmând ca apoi să prezentăm oamenilor proiectele noastre.

Vedem, cu toții, în ce criză acută economică și sanitară a dus Guvernul Orban România, în vreme ce președintele Klaus Iohannis are aceeași obsesie: PSD. Pentru că suntem un partid puternic, care pentru ei reprezintă o amenințare, deoarece am vrut binele oamenilor și, pe cale de consecință, am reușit să recâștigăm mereu încrederea lor.

Închei prin a transmite tuturor multă sănătate și speranță că totul va fi bine, încredințat că interesul pentru înscrierea în cursa internă va fi mare și împreună vom câștiga!

Cu prietenie,

Președinte PSD ALBA Ioan Dîrzu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea