// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Comunicat de presă începere proiect SC PROTOTIP CONSTRUCT SRL

24.07.2018

Anunț de presă

,,CRESTEREA PRODUCTIVITATII MUNCII SI A COMPETITIVITATII FIRMEI PENTRU REALIZAREA OBIECTIVULUI PRINCIPAL,  DEZVOLTAREA DURABILA , PRIN ACHIZITIA UNOR MASINI CNC, CENTRE DE PRELUCRARE SI STRUNG CU COMANDA NUMERICA, PRECUM SI A UNUI COMPRESOR INDUSTRIAL”

Proiectul “CRESTEREA PRODUCTIVITATII MUNCII SI A COMPETITIVITATII FIRMEI PENTRU REALIZAREA OBIECTIVULUI PRINCIPAL,  DEZVOLTAREA DURABILA ,

PRIN ACHIZITIA UNOR MASINI CNC, CENTRE DE PRELUCRARE SI STRUNG CU COMANDA NUMERICA, PRECUM SI A UNUI COMPRESOR INDUSTRIAL”, cod MySMIS 102495, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către S.C. PROTOTIP CONSTRUCT S.R.L. și are o valoare totală de 1.007.847,90 lei, din care 758.721,60 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru.

Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 01.05.2018-31.01.2019.

            Obiectivul proiectului este creșterea competitivitatii firmei ca urmare a retehnologizarii si diversificarii activitatii de productie, menita să asigure creșterea numarului de angajati , cresterea pietei de desfacere si a cifrei de afaceri la nivel local și regional al companiei SC PROTOTIP CONSTRUCT SRL, prin creșterea eficientei activitatii de productie existente, diversificarea productiei existente si imbunatatirea competitivitatii firmei, atragerea de personal competitiv și dezvoltarea calității vieții .