Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Horațiu Florea: „Salut decizia PNL de a-l susține pe candidatul independent Gheorghe Damian! Aceasta este normalitatea politică”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Horațiu Florea: „Salut decizia PNL de a-l susține pe candidatul independent Gheorghe Damian! Aceasta este normalitatea politică”

Zilele trecute a apărut în presa locală știrea cu privire la decizia PNL de a nu lansa niciun candidat la alegerile locale pentru Primăria comunei Ciugud.

Consider că o astfel de strategie, deși aparent bizară pentru politica din România, este până la urmă, un gest de normalitate și o dovadă că putem face politică ghidați de principii, valori și respect.

Gheorghe Damian este exemplul cel mai elocvent despre cum anume se câștigă, ceea ce mulți oameni politici numesc „putere”, iar dumnealui numește „responsabilitate publică locală”, prin muncă, perseverență și rezultate concrete.

Având în vedere rezultatele obținute de echipa administrativă de la Ciugud condusă de domnul Gheorghe Damian și modul în care comuna s-a dezvoltat, PRO România anunță public decizia pe care a luat-o de foarte mult timp: nu vom nominaliza un candidat pentru Primăria Ciugud. Nu este un gest prin care vrem să câștigăm capital electoral, ci o decizie de normalitate și o dovadă a modului în care trebuie să facem politică. Am anunțat public decizia noastră pentru ca oamenii să înțeleagă că nu doar PNL apreciază și respectă performanța administrativă, ci și Pro România se ghidează pe principii sănătoase în dorința noastră de a reconstrui o alternativă de stânga puternică în județul Alba.

Considerăm că la Ciugud există deja un om de stânga, un om care are în vedere valorile sociale pe care și noi le promovăm și ni le dorim pentru fiecare comunitate din județ. Respectând independența politică a domnului Damian, nu uităm totuși că a fost unul dintre oamenii importanți ai politicii social democrate din județul Alba.
Poate acum înțelege și PSD Alba că blaturile în politică nu sunt unica strategie pentru a avea rezultate, ci mai degrabă performanța și respectul oamenilor valoroși! PSD Alba ar trebui să urmeze exemplul Pro România pentru a-și spăla astfel rușinea excluderii din partid a unuia dintre cei mai buni primari din România, un om cu principii corecte și sănătoase și cu profil de stânga.

Horațiu Florea
PRO România Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea