Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Gheorghe Beleiu: La ce le folosește unora un vot în PLUS?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gheorghe Beleiu, candidatul Pro România pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia se arată contrariat de modul în care sunt abordate unele sondaje online apărute în spațiul public.

Beleiu susține că profesioniști din domeniul IT&C i-au semnalat că, prin anumite tertipuri tehnice, un utilizator are posibilitatea să voteze cu același candidat de nenumărate ori, influențând rezultatul final în favoarea aceluia.

„Sunt situații când se lansează un sondaj care vrea să măsoare intenția de vot pentru funcția de primar al municipiului sau al orașului X. În mod normal softul dă posibilitatea ca un utilizator să voteze o singură dată apoi, la o nouă încercare să i se comunice printr-un mesaj că s-a votat deja de pe respectivul dispozitiv. Cu toate acestea, există anumite persoane din anumite partide care încurajează frauda electronică, atrăgând indivizi care știu debloca sistemul de siguranță votând de mai multe ori.

Mă întreb cui servește un rezultat manipulat, care se află departe de adevăr? Și mă mai întreb un lucru, dacă aceste persoane ar avea posibilitatea să voteze la alegeri de mai multe ori, oare ce ar face? a declarat avocatul Gheorghe Beleiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea