Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Gheorghe Beleiu: Din 340 km de drumuri din Alba Iulia, câți sunt asfaltați?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Gheorghe Beleiu, candidatul Pro România pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, a ridicat o problemă importantă, dar mai puțin cunoscută de către locuitorii municipiului Alba Iulia, situația drumurilor din localitate.

„În 2020, în România, sunt orașe și chiar comune care implementează proiecte smartcity. Asta înseamnă că deja se gândesc la europenizarea drumurilor, la aspecte care țin de siguranța traficului, la supravegherea și sistematizarea lui.

La Alba Iulia, din cei 340 kilometri de drumuri din municipiu, 170 km sunt făcuți din pietriș sau pământ. Îmbunătățirea infrastructurii orașului nostru este una din prioritățile mele și ale echipei Pro România Alba” a declarat Gheorghe Beleiu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea