Ziarul Unirea

Comunicat de presă| Gașca PNL-istă i-a uitat pe locuitorii din Baia de Arieș și Lupșa!

Gașca PNL-istă i-a uitat pe locuitorii din Baia de Arieș și Lupșa!

O discriminare perfect orchestrată din care au de suferit din nou locuitorii din județul Alba. Le-am atras atenția și i-am tras de mânecă pe toți parlamentarii de Alba (PNL și PSD), pe toți decidenții din PNL și din județ și de la București încă de acum 2 săptămâni.

Împreună cu Dl Gheorghe Bora, omul nostru de bază din zona respectivă le-am spus că noul proiect legislativ din Parlamentul României i-a uitat pe locuitorii din Baia de Arieș și Lupșa, însă se pare că parlamentarii de Alba și-au continuat somnul de frumusețe început acum 4 ani (cu o mică excepție care nu face decât să întărească regula)…

ELIT

Este vorba de actul normativ prin care persoanele care au lucrat în sistemul de extracție minieră și care au locuit cel puţin 30 de ani în zonele afectate de poluare din cauza extracției, preparării şi arderii cărbunelui şi pe o rază de 8 km în jurul acestora vor putea ieși la pensie mai repede cu 2 ani! Fără nicio penalizare! Au fost introduși numai cei din Zlatna. Pe această listă trebuiau să fie și locuitorii din Baia de Arieș și Lupșa, de care însă deputații și senatorii au uitat!!! Singurul care a mimat un ușor interes a fost actualul primar din Baia de Arieș, aflat la final de mandat și, mai mult ca sigur, la final de carieră politică.

Tras de urechi de toată lumea, primarul și-a dat seama că dl Bora Gheorghe a avut dreptate și a început să promită în stânga și dreapta că va rezolva el toată nedreptatea. A reușit să dovedească doar că dacă în 4 ani nu a făcut mai nimic, nici de această dată nu a fost în stare să repare NIMIC! Luni, 3 August a.c., președintele Johannis a promulgat legea în forma primită și din nou locuitorii din zona Baia de Arieș și Lupșa mai au de așteptat până să li se facă dreptate! RUȘINE!!

Ar trebui să vi se trântească porțile în nas când veți merge din nou să vă milogiți pentru voturile celor pe care i-ați trădat VOI, cei care ați fost la putere în acești 4 ani!

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba