Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă, Florin Roman, liderul deputaților PNL: “Specialii” condamnați pentru corupție pierd privilegiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parlamentul României a adoptat o lege pe care am inițiat-o împreună cu deputatul Romeo Nicoara și care interzice acordărea pensiilor speciale pentru cei care au o condamnare definitivă pentru fapte de corupție. Această prevedere exista doar în cazul magistratilor și a parlamentarilor, iar acum este literă de lege pentru toate categoriile de pensionari speciali.

Este un pas important făcut înainte! Până CCR se va pronunța pe legea de impozitare adoptată de parlament, avem măcar garanția că niciun beneficiar de pensie specială care este condamnat pentru corupție nu ne va mai râde în față, iar după ispășirea pedepsei să se înfrupte din gustul delicios al unei pensii speciale.

A fost nevoie de o lupta colosală dusă în parlament pentru ca acest proiect să devină lege, pentru ca PSD să fie obligat să rupă frăția cu pensiile speciale pe care le-a înființat prin tot soiul de legi speciale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea