Comunicat de presă Florin Roman, liderul deputaților PNL: PSD nu rupe frăția cu infractorii

În calitate de lider al deputaților PNL, am solicitat azi, la Comitetul liderilor, suplimentarea ordinii de zi cu o serie de proiecte de legi, inițiate de PSD, ținute în sertarele Comisiei juridice, toate în favoarea infractorilor, a celor certați cu legea și în defavoarea justiției.

Cine crede că PSD s-a reformat odată cu plecarea lui Liviu Dragnea, se înșeală. Parlamentarii PSD sunt aceeași deputați și senatori care au acces în legislativ din pixul lui Liviu Dragnea.

ELIT

Proiectele PSD propun printre altele: scoaterea de sub incidența penală a infracțiunilor de serviciu și corupție a senatorilor și deputatilor; scăderea pedepselor cu închisoare prin modificarea sporurilor de pedeapsa; închisoare la domiciliu în faza de arest preventiv pentru majoritatea infracțiunilor și îngrădirea drastică a situațiilor în care judecătorul poate decide arestarea preventivă; timorarea judecătorilor și procurorilor; grațierea unor pedepse și reincriminarea insultei și calomniei.

Sunt doar câteva din bombele plasate la Comisia juridică de PSD, care refuza sistematic să rupă frăția cu infractorii, după ce au eliberat prin recursul compensatoriu mii de criminali, violatori și tâlhari.

Mihail David - 2020

PSD și aliații săi de conjunctură, Pro România și UDMR au votat împotriva suplimentării ordinii de zi, semn că PSD și PSD maghiar, nu doresc oprirea măcelăririi legilor justiției.

Am obținut totuși discutarea lor la Comisia juridică a Camerei Deputaților, unde PNL va vota pentru rapoarte de respingere, iar apoi le vom aduce la plen, unde vom forța PSD să rupă frăția cu corupții, violatorii și tâlharii!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...