Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă Florin Roman, liderul deputaților PNL: PSD nu rupe frăția cu infractorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

În calitate de lider al deputaților PNL, am solicitat azi, la Comitetul liderilor, suplimentarea ordinii de zi cu o serie de proiecte de legi, inițiate de PSD, ținute în sertarele Comisiei juridice, toate în favoarea infractorilor, a celor certați cu legea și în defavoarea justiției.

Cine crede că PSD s-a reformat odată cu plecarea lui Liviu Dragnea, se înșeală. Parlamentarii PSD sunt aceeași deputați și senatori care au acces în legislativ din pixul lui Liviu Dragnea.

Proiectele PSD propun printre altele: scoaterea de sub incidența penală a infracțiunilor de serviciu și corupție a senatorilor și deputatilor; scăderea pedepselor cu închisoare prin modificarea sporurilor de pedeapsa; închisoare la domiciliu în faza de arest preventiv pentru majoritatea infracțiunilor și îngrădirea drastică a situațiilor în care judecătorul poate decide arestarea preventivă; timorarea judecătorilor și procurorilor; grațierea unor pedepse și reincriminarea insultei și calomniei.

Sunt doar câteva din bombele plasate la Comisia juridică de PSD, care refuza sistematic să rupă frăția cu infractorii, după ce au eliberat prin recursul compensatoriu mii de criminali, violatori și tâlhari.

PSD și aliații săi de conjunctură, Pro România și UDMR au votat împotriva suplimentării ordinii de zi, semn că PSD și PSD maghiar, nu doresc oprirea măcelăririi legilor justiției.

Am obținut totuși discutarea lor la Comisia juridică a Camerei Deputaților, unde PNL va vota pentru rapoarte de respingere, iar apoi le vom aduce la plen, unde vom forța PSD să rupă frăția cu corupții, violatorii și tâlharii!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Suplimentarea numărului de însoțitori ai persoanelor cu handicap grav, la vot în Consiliul Local Alba Iulia

Bera Larisa

Publicat

în

Suplimentarea numărului de însoțitori ai persoanelor cu handicap grav, la vot în Consiliul Local Alba Iulia Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de votat în ședința de joi, 25 iulie 2024, un proiect care vizează suplimentarea numărului de posturi pentru asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav cu asistent personal, începând cu data de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea