COMUNICAT de presă Florin Roman, liderul deputaților PNL: Nelu Tătaru, o țintă pentru PSD

E foarte greu sa nu observi tirada de atacuri politice la adresa ministrului Sănătății, dr. Nelu Tătaru, venită pe filiera PSD. Și pentru ca Nelu Tătaru nu este corupt sau nu se ascunde în Parlament de justiție, cum este cazul ultimilor miniștri ai sănătății din partea PSD, ministrului liberal i se inventează tot soiul de povesti, de snoave scrise în buncărele ideologice socialiste.

PSD a politizat sănătatea în integralitate, iar spitalelor conduse de baronii roșii au ajuns cazemate de partid, în care singurul criteriu la angajare este șpaga și carnetul de partid. Este deja notoriu cazul de la Cîmpeni, unde PSD a înlocuit un “chelner”, care nu a fost niciodată “chelner”, doar pentru propaganda, cu un… miner, demis de la conducerea spitalului de același primar PSD, pentru… management defectuos! Principala grijă a PSD a fost aceea de a cenzura o Hotărâre de Guvern, pentru ca baronii roșii să-și numească politic managerii de spitale, preocupați de voturi, nu de sănătatea oamenilor.

ELIT

Este absurd să auzi PSD că acuză “tunurile” din Sănătate date de liberali, când aleșii locali ai PSD controlează majoritatea spitalelor din România. Iar primul “tun” financiar duce la o firma în care este implicată “famiglia” PSD prin dr. Streinu Cercel. Pentru noi, cei de la PNL, dar și pentru foarte mulți români, dr. Nelu Tătaru este un adevărat erou! A intrat pe câmpul bătăliei anticovid cu stocurile zero lăsate de PSD la materiale sanitare, fără cele 8 spitale regionale promise de Liviu Dragnea, cu o rețea de spitale politizată așa cum numai PSD știe sa o facă. Un adevărat dezastru a lăsat PSD în urmă, iar la sănătate și la cultura, dacă nu au fost numiți hoți, au fost numiți frizeri și coafeze, toți cu carnet roșu! Schimbarea directorilor roșii a închis robinetul corupției, iar asta a agitat spiritele in PSD, care a pus toate tunurile pe Nelu Tătaru, urât de socialiști pentru ca a gestionat exemplar criza pandemică și nu a dus România în situația Spaniei sau Italiei.

Săptămâna viitoare, în calitate de lider al grupului PNL, voi depune o inițiativă legislativă prin care propun ca cei aflați în managementul unităților medicale să nu mai poată ocupa aceste posturi, dacă sunt membri în conducerea unui partid politic, la nivel local sau central. Angajamentul nostru ferm este să oprim depolitizarea sănătății, marca PSD, iar managerii spitalelor sa fie profesioniști, nu politruci de partid. Aștept ca aceasta inițiativa să fie susținută și de PSD, să avem un moment zero al oricărei intervenții politice în sănătate. Doar așa putem avea un sistem medical credibil și puternic. Așa sa ne ajute Dumnezeu!

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

dan dorin 29 mai 2020 at 15:28

BRAVOS!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...