Comunicat de presă| Florin Roman, liderul deputaților PNL: IMM Invest, un succes la nivelul județului Alba

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Până la început de august, 221 de întreprinderi mici și mijlocii și microîntreprinderi din județul Alba au fost aprobate pentru finantare prin programul liberal IMM Invest, derulat de Ministerul de Finanțe.

Solicitanții care au depus cereri de finanțare totalizează circa 15000 de angajați, a căror activitate a fost afectată de pandemia de COVID 19.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Valoarea totala a sumelor acordate pana in prezent inseamna aproximativ 102 milioane lei, in timp ce valoarea totala a garanțiilor este de aproape 90 de milioane de lei. Este important de semnalat faptul ca suma solicitata pentru investiții reprezintă dublul solicitărilor pentru capitalul de lucru, semn ca antreprenorii din Alba vor dezvolta noi investiții, chiar pe timp de pandemie.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Asta înseamnă noi locuri de munca și implicit încasări mai mari din impozitul pe venit la bugetele locale. Alba este unul dintre județele cu cele mai mari diferențe între sumele solicitate pentru investiții noi și capital de lucru. Iar aici vorbim de dosare finanțate după ce au trecut prin filtrele băncii și ale fondului pana la inceput de august, in fiecare zi fiind emise noi acorduri.

Cele mai multe dosare finanțate sunt in domeniul transporturilor de mărfuri, construcții de clădiri, restaurante și hoteluri, in general industria HoReCa.

Așadar, in paralel cu gestionarea foarte buna a situației epidemiologice, in perioada pandemiei județul Alba a știut sa joace și cartea investițiilor derulate de guvernul liberal, cele mai mari din ultimii 15 ani!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

apoliticul 10 august 2020 at 21:25

Sa supărat personajul cind a fost invitat labeunutv ca nu a fost lăsat sa spună poezia cu PSD. Cind i-au adus aminte ca PNL e la guvernare de atitea luni a închis Skype-ul. Frumos. Și noi ar trebui sa votam un asemenea personaj doar pentru ca face parte din PNL?

Comentariile sunt oprite