Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă Florin Roman, liderul deputaților PNL: Fără pensii speciale pentru parlamentari

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

În calitate de lider de grup, am depus în numele deputaților PNL, un proiect de lege de abrogare a pensiilor speciale pentru parlamentari.

Propunerea PNL a preluat toate observațiile CCR și vizează abrogarea capitolului XI – indemnizație pentru limita de vârstă, art 49 și 50, cele care vizează pensiile speciale ale senatorilor și deputaților.

Am anunțat depunerea acestui proiect de lege imediat după ce CCR a declarat neconstituțională legea PNL privind anularea tuturor pensiilor speciale. Pentru a parcurge toate etapele parlamentare, PNL a introdus și un amendament la OUG 29/2020, privind impozitarea cu peste 90% a pensiilor speciale.

Solicităm tuturor partidelor politice, inclusiv PSD, partidul care a inventat pensiile speciale în România, să țină cont de vocea românilor și să voteze proiectul PNL, de eliminare a pensiilor speciale pentru parlamentari, unul la care CCR nu mai poate invoca nici o obiecție de neconstituționalitate!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan, apel public către Ion Dumitrel: Respectați cetățenii județului, suspendați-vă din funcție și nu mai folosiți resursele publice în campanie! A trecut deja o săptămână de campanie, iar actualul președinte al Consiliului Județean Alba este, de dimineața până seara, în campanie. Dorind să dea dovadă de vitalitate electorală, domnul Dumitrel își suprapune campania peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea