Rămâi conectat

Politică Administrație

Comunicat de presă, Florin Roman, liderul deputaților PNL: Casa de Pensii Alba deschide punct de lucru la Bistra

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru și Casa Națională de Pensii au aprobat procedura pe care am solicitat-o în calitate de parlamentar de Alba, pentru deschiderea unui punct de lucru la Bistra.

Urmare a solicitărilor președintelui Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel și a prefectului Nicolae Albu, am făcut demersurile necesare pentru ca cel puțin o data pe săptămâna, la Bistra sa fie consultate și analizate persoanele care solicită obținerea pensiei pe motiv de boală sau invaliditate.

La Bistra, unde a fost pus la dispoziție un spațiu corespunzător de către primarul Traian Gligor, vor putea fi consultate toate persoanele care solicită pensionarea de acest tip, din întreaga zona a Munților Apuseni. În cazul în care acest proiect pilot devine unul de succes, voi propune președintelui Ion Dumitrel să completăm cu o deplasare săptămânală a comisiei de expertiză a persoanelor cu handicap, astfel încât moții să nu mai facă drumuri lungi și costisitoare la Alba Iulia și Sebeș.

Mulțumirile mele merg și către conducerea Casei de Pensii Alba, care a găsit înțelegere pentru o mai veche problemă a moților, care acum își găsește rezolvarea. Programul de lucru urmează să fie anunțat în zilele următoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea