Comunicat de presă, Florin Roman, liderul deputaților PNL: Casa de Pensii Alba deschide punct de lucru la Bistra

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru și Casa Națională de Pensii au aprobat procedura pe care am solicitat-o în calitate de parlamentar de Alba, pentru deschiderea unui punct de lucru la Bistra.

Urmare a solicitărilor președintelui Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel și a prefectului Nicolae Albu, am făcut demersurile necesare pentru ca cel puțin o data pe săptămâna, la Bistra sa fie consultate și analizate persoanele care solicită obținerea pensiei pe motiv de boală sau invaliditate.

ELIT

La Bistra, unde a fost pus la dispoziție un spațiu corespunzător de către primarul Traian Gligor, vor putea fi consultate toate persoanele care solicită pensionarea de acest tip, din întreaga zona a Munților Apuseni. În cazul în care acest proiect pilot devine unul de succes, voi propune președintelui Ion Dumitrel să completăm cu o deplasare săptămânală a comisiei de expertiză a persoanelor cu handicap, astfel încât moții să nu mai facă drumuri lungi și costisitoare la Alba Iulia și Sebeș.

Mulțumirile mele merg și către conducerea Casei de Pensii Alba, care a găsit înțelegere pentru o mai veche problemă a moților, care acum își găsește rezolvarea. Programul de lucru urmează să fie anunțat în zilele următoare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419